Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαστροκώστα – Δέλλας: Νυχτερινή έξοδος στον Βέρτη! Δες φωτογραφίες

Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης…

Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης στην παραλιακή βρέθηκαν χθες το βράδυ η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας. Το γνωστό ζευγάρι μετά τις καλοκαιρινές διακοπές βρέθηκε στο “Fantasia” για να διασκεδάσει με τα τραγούδια του Έλληνα ερμηνευτή.
 
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Γωγώ και τον Τραϊανό σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού που άνοιξε χθες για πρώτη μέρα μετά την μικρή παύση για τις καλοκαιρινές διακοπές. Το ζευγάρι ήταν πολύ ευδιάθετο και η Γωγώ τραγουδούσε στον αγαπημένο της. Η ίδια φορούσε ένα λευκό φόρεμα και έδειχνε πολύ όμορφη και κομψή.

Από την πλευρά του, ο  έμπειρος ποδοσφαιριστής έδειχνε να απολαμβάνει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, “απαλαγμένος” από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, καθώς η ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή, λόγω της αναβολής την πρεμιέρας της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

 
Το ζευγάρι με την παρέα του κάθισαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες στο κατάμεστο “Fantasia”, όπου ο Νίκος Βέρτης έδωσε για ακόμη μια φορά τον καλύτερο του εαυτό, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με πολλές από τις μεγάλες του επιτυχίες.

 
Δες φωτογραφίες:


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε