Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Μάθετε πράγματα που δεν γωρίζετε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο !

Είναι νέος,ωραίος και πολλά υποσχόμενος ! Ο λόγος ; Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ! Διαβάστε ,λοιπόν, κάποια πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για το πουλέν του Mega…

Είναι ένα απο τα πρόσωπα που την χρονιά που μας πέρασε συζητήθηκε πάρα πολύ… Είναι ένα απο τα πρόσωπα εκείνα που απ ΄ότι δείχνουν τα τηλεοπτικά …φαινόμενα, μάλλον ήρθε έτσι ξαφνικά στην τηλεοπτική ζωή μας και θα μείνει… Και θα μείνει για αρκετά χρόνια ,αφού έχει αυθορμητισμό, αμεσότητα και …τρέλα , αρκετη τρέλα ! Γιατί για να κάνει κανείς τηλεόραση, χρειάζεται οπωσδήποτε και τρέλα.

Ο λόγος ; Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον οποίο σήμερα είπα να σας τον …συστήσω λιγάκι καλύτερα, με αφορμή μία νέα του συνέντεξη στο περιοδικό “Maxim”, απο την οποία σας παρουσιάζω κάποια αποσπάσματα !

Ποιος ήταν ο πρώτος σου μεγάλος έρωτας;

Εκείνη η κοπέλα με την οποία ήμασταν μαζί – ήμουν 17 και ήταν 19. Ήμουν τόσο κολλημένος, που έκανα τέσσερα χρόνια να την ξε­περάσω. Γενικά, είμαι λίγο «μανια­μούνιας», όταν ερωτεύομαι πέφτω με τα μούτρα.

Πώς ήσουν στα χρόνια της εφηβείας;

Ως μοναχοπαίδι και φύτουλας, μέ­χρι το Γυμνάσιο δεν είχα πολλούς φίλους. Πεισματικά, όμως, συνή­θιζα να βάζω υποψηφιότητα για το 5μελές. Μια φορά ισοβάθμησα με κάποιον και η καθηγήτρια είπε στα παιδιά να εκλέξουν έναν από τους δυο μας με ανάταση χειρός. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου ότι 35 παιδιά ψήφισαν εκείνον και όχι εμένα. Εκεί σκέφτηκα ότι κάτι έκα­να λάθος. Σιγά-σιγά κέρδισα την εμπιστοσύνη των συμμαθητών μου και στη Γʼ Λυκείου βγήκα πρόε­δρος του 15μελούς. 

Τι έκανες λάθος, τελικά;

Ήμουν πολύ εγωιστής, πολύ για την πάρτη μου. Ευτυχώς, με βοήθησε το κατηχητικό και κάποιοι κολλητοί μου φίλοι και διορθώθηκα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε