Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μαθήματα ζωής από τον Νίνο!

Ο τραγουδιστής δέχτηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς σε φιλανθρωπική συναυλία στο Αγρίνιο.

Ο Νίνο συγκινήθηκε από την ιστορία του 22χρονου Πέτρου Ζαφείρη που εδώ και εννία χρόνιά είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καρότσι και θα δώσει την συναυλία της οποίας τα έσοδα θα δοθούν σε εκείνον.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης”. “Όσο ζω και νιώθω δυνατός θα βοηθάω όσο μπορώ μέσα από τη μουσική μου”, δήλωσε ο τραγουδιστής στην εφημερίδα Espresso.

Το προσωπικό δράμα του νεαρού Πέτρου δεν άγγιξε μόνο τον Νίνο καθώς πήραν την πρωτοβουλία να τον βοηθήσουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού που θα δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι πριν από την συναυλία.

Ο Πέτρος Ζαφείρης είχε ένα ατύχημα με την μηχανή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην σπονδιλική στήλη  και να μείνει παράλυτος από την μέση και κάτω. Η πολύτεκνη οικογένειά του λόγω οικονομικής δυσκολίας δεν μπορεί να του προσφέρει την απαιτούμενη επέμβαση  που θα τον βοηθήσει να περπατήσει ξανά.   

Έτσι, οι οικογένειά του απευθύνθηκε στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Καραγκούνη  ο οποίος ήρθε σε επαφή με διάφορους καλλιτέχνες και προγραμματίστηκε η συγκεκριμένη συναυλία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε