Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ματίκα – Ιορδανίδης: Σχέδια γάμου μετά το καλοκαίρι!

Το γνωστό ζευγάρι είναι μαζί στη σκηνή και τη ζωή κάνει σχέδια για γάμο…

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πάνω στο θεατρικό σανίδι και ανάμεσά τους γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας που φαίνεται πως θα καταλήξει στο γάμο. Ο λόγος για την Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη.

 
Το γνωστό ζευγάρι μίλησε στην “Espresso” για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που πρωταγωνιστούν στην παράσταση “Επικίνδυνες σχέσεις”, τη συνεργασία αλλά και τη σχέση του.
 
“Η απόδοση της επιτυχίας μιας παράστασης δεν είναι εύκολο να αποτυπωθεί με λέξεις, τουλάχιστον από εμάς που είμαστε κομμάτια της. Αισθανόμαστε χαρούμενοι και παίρνουμε δύναμη από την ανταπόκριση και την αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος και αυτό είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα για έναν καλλιτέχνη”, είπε η Θάλεια Ματίκα. Ενώ, ο Τάσος πρόσθεσε το εξής: “Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τις ερμηνείες, γιατί αυτό θα ήταν υπεροπτικό, αλλά σίγουρα μπορούμε να αναφερθούμε στην πολύ γερή καλλιτεχνική ματιά του Γιώργου Κιμούλη. Υψηλή αισθητική παραγωγής, ιδιαίτερη -με την καλή έννοια- διασκευή και ακραίος επαγγελματισμός”.
 
Για το ενδεχόμενο του γάμου, το ζευγάρι φαίνεται πως έχει αρχίσει να το σκέφτεται και στην ερώτηση “πότε θα το… πάρεις τελικά το κορίτσι;”, ο Τάσος απάντησε ως εξής: “Πιστεύω πως μετά το καλοκαίρι θα είναι μια αρκετά καλή περίοδος… αποκατάστασης”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε