Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ματσούκα – Παπαβασιλείου – Μίλικ Περιστέρη – Γεωργούλης στο Βόλο! Δες το βίντεο

Ματσούκα – Παπαβασιλείου – Μίλικ Περιστέρη – Γεωργούλης στο Βόλο! Δες το βίντεο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Argo Film Festival ή αλλιώς Vollywood…

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Argo Film Festival! Για το Vollywood λοιπόν βρέθηκαν πολλοί celebrities στην όμορφη πόλη του Βόλου…

Από το μεσημέρι της Παρασκευής ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα διάσημα πρόσωπα στην παραλία του Βόλου, ενώ η Έλενα Παπαβασιλείου, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η σύντροφός του Πηνελόπη Πλάκα απόλαυσαν μεζέδες σε γνωστό τσιπουράδικο.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξανδρος Γεωργούλης μαζί με τη φίλη του Φανή Χαλκιά, διασκέδασν στο O bar, ενώ και το Σάββατο μετά το φεστιβάλ διασκέδασαν όλοι μαζί στο ίδιο μαγαζί! Η Έλενα Παπαβασιλείου συνοδευόταν από τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

Το Vollywood

Το κόκκινο χαλί είχε στρωθεί από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία μπροστά από τον κινηματογράφο Αχίλλειον και με τα αυτοκίνητα αντίκες κατέφθασαν γνωστοί ηθοποιοί (Στράτος Τζώρτζογλου, Αλέξης Γεωργούλης, Πατρίτσια – Μίλικ Περιστέρη, Περικλής Κασσανδρινός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Πηνελόπη Πλάκα), η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου, η αθλήτρια Φανή Χαλκιά αλλά και οι Νίκος Ψαρράς και Δήμητρα Ματσούκα, που ήταν και οι παρουσιαστές της βραδιάς, προκειμένου να υποδεχθούν, μαζί με το πλήθος του συγκεντρωμένου κοινού, που παρακολουθούσε από ειδικές γιγαντοοθόνες όσα συνέβαιναν στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό του Αχίλλειον, την “αρχόντισσα της κουζίνας” του ελληνικού κινηματογράφου  Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Η ίδια εμφανώς συγκινημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, δήλωσε πως το βράδυ αυτό στο Βόλο, είναι η πιο συγκινητική στιγμή στα 40 χρόνια της πορείας της και πως τα νέα παιδιά, “οι ηθοποιοί, οι διοργανωτές, ο Τέρρυ Ντούγκας, μου δώσανε απόψε τα φτερά του Ίκαρου για να πετάξω”.

Δες βίντεο και φωτογραφίες!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε