Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μαυρίδης – Παπαρίζου: Όλη η αλήθεια για τις οικονομικές διαφορές που τους χωρίζουν!

Με νομικά μέσα φαίνεται πως έχει φτάσει να λύνει τις διαφορές του το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι!

Ο μεγάλος τους έρωτας άφησε μόνο οικονομικές διαφορές! Ο Τόνυ Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται πως θα μιλάνε πλέον μόνο μέσω δικηγόρων αφού δεν έχουν καταφέρει να βρουν μια συμβιβαστική λύση.

Στα δώδεκα χρόνια που διήρκεσε η σχέση τους είχαν αποκτήσει από κοινού μια πολυτελή μεζονέτα στη Γλυφάδα, στην οποία διαμένει ο Τόνυ και τη χρησιμοποιεί ως επαγγελματική στέγη, καθώς διαθέτει και στούντιο ηχογράφησης.

Η Έλενα ζητά από τον μάνατζερ να φύγει από το σπίτι τους και να της επιστραφεί στο ακέραιο η αξία των μηχανημάτων του στούντιο. Ωστόσο, ο Τόνυ της έστειλε εξώδικο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η τράπεζα από την οποία το ζευγάρι είχε πάρει παλαιότερα στεγαστικό δάνειο έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία. Σύμφωνα με την πλευρά του Τόνυ η τραγουδίστρια δεν πληρώνει το μερίδιο που της αναλογεί, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του.

Ο ίδιος είχε έρθει σε επικοινωνία με την τράπεζα για να επαναδιαπραγματευτεί την δόση του δανείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE το δάνειο που είχε πάρει το πρώην ζευγάρι αντιστοιχεί στα 300.000 ευρώ και η μηνιαία δόση ήταν 3.000 ευρώ. Ο Τόνυ πλήρωσε την τελευταία δόση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε