Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

“Με ενοχλεί η κριτική”

“Με ενοχλεί η κριτική”

Για την εμπειρία της στο “Next Top Model” και τον “Πρωινό καφέ” μίλησε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή “Όμορφος Κόσμος”.

 

Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια σε μια συνέντευξη της στην πρωινή εκπομπή αποκάλυψε ότι η απόπειρα της να παρουσιάσει τον “Πρωινό Καφέ” ήταν ένα “χαστούκι” για την ίδια. “Όταν σου έρχονται μεγάλες ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις. Ήταν μεγάλη πρόταση και ήθελα να το δοκιμάσω. Όλα λειτούργησαν στο σύμπαν να συμβεί αυτό. Βγαίνοντας από τον Πρωινό Καφέ άλλαξα και έμαθα τόσα πολλά πράγματα. Ήταν σίγουρα ένα χαστούκι η εκπομπή. Όταν ανοίγεις την τηλεόραση και σε σχολιάζουν απʼ το μεσημέρι μέχρι το βράδυ είναι χαστούκι”, ανέφερε.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι την ενοχλεί η κριτική, και όποιος λέει πως δεν την υπολογίζει λέει ψέματα. Ξεκαθαρίζει ότι δεν την πειράζει η κριτική στην εικόνα της και την εμφάνιση της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δέχεται να σχολιάζουν τα προσωπικά της. “Όταν είσαι στην πρώτη γραμμή και κάνεις κάτι καινούριο φυσικά και θα υπάρχει κριτική, όπως τώρα με το “Next Top Model”. Οτιδήποτε έχει να κάνει με προσωπικά δεδομένα με πειράζει”, παραδέχεται η Βίκυ.

Όσον αφορά τη δήλωση που είχε κάνει η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του “Next Top Model”, όταν είχε πει ότι τα κορίτσια που θέλουν να γίνουν μοντέλα δεν χρειάζεται να σπουδάσουν αλλά θα καταφέρουν να κερδίσουν πολλά χρήματα μέσα από τη δουλειά τους, η Βίκυ έδωσε την απάντηση της. 

Σε μια προσπάθεια της να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με αυτήν τη φράση και να αντιμετωπίσει τα περιοδικά και τις μεσημεριανές εκπομπές που τη σχολίασαν αρνητικά, η Βίκυ λέει το εξής: “ Παρεξηγούνται πολύ εύκολα τα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεσαι κάποιο πτυχίο αλλά την ομορφιά σου, την εξυπνάδα σου και προχωράς. Η καλλιέργεια έρχεται από το σπίτι σου, απʼ την αγωγή που σου δίνει η οικογένεια. Αν έχεις σπουδάσει και αν ξέρεις 10 γλώσσες, ακόμα καλύτερα, δεν το συζητώ. Απλά ένα έξυπνο κορίτσι μπορεί να τα μάθει όλα αυτά και στην πορεία, μεγαλώνοντας και ταξιδεύοντας”.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε