Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Με ταχύτητα φωτός ανεβαίνει η δημοτικότητα της Ελλάδας πριν τον αποψινό τελικό

Η ειδική σελίδα της goolge δείχνει τον Λούκα και τον Stereo Mike στην 4η θέση… Λες;

Η google όπως και κάθε άλλη εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με την Eurovision. Στην ειδική σελίδα προβλέψεων του νικητή για το 2011, παρατηρούμε από εχθές μια ευχάριστη έκπληξη. Η ελληνική συμμετοχή μοιάζει να τρέχει με ταχύτητα φωτός και ανεβαίνει τις θέσεις πέντε, πέντε. Έτσι από εχθές βρισκόμαστε στην τέταρτη θέση, λίγους μόνου βαθμούς πίσω από την Γερμανία, τα δίδυμα freaks της Ιρλανδίας και τον Ρώσσο “επιδειξία”!!

Είναι χαρακτηριστικό πως στην κούρσα του παραπάνω πίνακα η Ελλάδα είναι η μόνη που έχει καταφέρει να ανέβει τόσες πολλές θέσεις. Τι σημαίνει αυτό, αν όχι ένα πολύ καλό οιωνό για το αποτέλεσμα του τελικού; Σημαίνει πολύ απλά πως οι Ευρωπαίοι μας ξεχώρισαν, οι χρήστες του διαδικτύου θέλησαν να μάθουν για εμάς και μας αναζήτησαν με κάθε τρόπο στο internet. Διότι μην ξεχνάς πως ο πίνακας αυτό της goolge (που προέβλεψε με ακρίβεια και τον περσινό νικητή) δεν λαμβάνει υπόψη του για την βαθμολογία τις αναζητήσεις που γίνονται για τον Λούκα από την Ελλάδα!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΥΚΑ KAI STEREO MIKE. Μπες κι εσύ στην παρέα του TLIFE και σχολίασε, μάθε, παρακολούθησε τα πάντα στον αποψινό τελικό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε