Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

“Με την οικογένεια του Μητροπάνου μας συνδέει μεγάλη φιλία!”

Η Μαίρη Σαμόλη μίλησε στο TLIFE για το Δημήτρη Μητροπάνο, τη συνεργασία της με τη γυναίκα του Βένια και την έκθεση κοσμημάτων της!

Για τη φιλία της με την οικογένεια Μητροπάνου, την έκθεση εικαστικών κοσμημάτων και γλυπτών που οργάνωσε μαζί με την Βένια Μητροπάνου και τη συνεργασίας τους, μίλησε στο TLIFE η Μαίρη Σαμόλη.

Η συνεργασία της Μαίρης Σαμόλη με την σύζυγο του Δημήτρη Μητροπάνου φαίνεται πως σφραγίστηκε με τη λαμπερή έκθεση κοσμημάτων και γλυπτών που παρουσίασαν οι δυο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση ονομαζόταν “Shine” και περιλάμβανε εικαστικό κόσμημα και γλυπτό.

Η δουλειά αυτή επαναλήφθηκε από την ίδια προσθέτοντας κάποια κομμάτια με άρωμα θάλασσας και καλοκαιριού και μετονομάστηκε σε “ταξίδι στο όνειρο”. Το ιδιαίτερο σε αυτήν την έκθεση ήταν πως αντί για πέτρες χρησιμοποίησε ως υλικό το ασήμι, γυαλάκια της θάλασσας και μαργαριτάρια.

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τη σύζυγο του Δημήτρη Μητροπάνου, η κα Σαμόλη αναφέρει πως γνωρίζονται από πολύ παλιά όταν εκείνη έκανε τα video clip του. Η Βένια Μητροπάνου βρισκόταν εκείνη την περίοδο στη Minos EMI, είχε γνωριστεί με την Μαίρη Σαμόλη η οποία έκανε την παραγωγή των βίντεο του συζύγου της και από τότε τις συνδέει μια μεγάλη φιλία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε