Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μεγάλα ονόματα της μουσικής στη σκηνή με τον Λ. Παπαδόπουλο! Δες φωτογραφίες

Μεγάλα ονόματα της μουσικής στη σκηνή με τον Λ. Παπαδόπουλο! Δες φωτογραφίες

Το TLIFE στη συναυλία του “Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ”…

Πλήθος από Έλληνες καλλιτέχνες βρέθηκαν χθες το βράδυ στη συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου στην Τεχνόπολις στο Γκάζι. Το TLIFE βρέθηκε εκεί για να σου μεταφέρει το κλίμα.

/

 

Ο Λάκης Παπαδόπουλος ή “Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ” έκλεισε 30 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και γιόρτασε σε μια συναυλία με πολλούς καλούς του φίλους. Στη σκηνή μαζί του ανέβηκαν οι: Αρλέτα, Γιάννης Γιοκαρίνης, Γιώργος Δημητριάδης, Ελένη Δήμου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μανώλης Μητσιάς, ΜΠΛΕ, Σάκης Μπουλάς, ONIRAMA και ο Δημήτρης Πουλικάκος.

/

 

Σερενάτα, Ήσυχα βράδια, Τσάι γιασεμιού, Έρχεται κρύο, Για να σ’ εκδικηθώ, Της νύχτας τα ηχεία, Κουρσάρος, Εσύ εκεί, Το παλιό μου παλτό, Πάρε πασά μου, Και θα χαθώ, Γυριστρούλα, Τα μπλε παπούτσια, Σε ζητάω, Έγινα για σένα Τούρκος, Κάτι γλυκό, Μενεξεδιά, Δικαίωμα στο όνειρο, Τσίχλα δίχως ζάχαρη, Ανεμώνα του Σικάγου, Ιωάννα και Μαριέττα, Έλα γοριλλάκι, Το βαλς της γειτονιάς είναι ορισμένα από τα τραγούδια που ακούστηκαν σε αυτή τη μεγάλη συναυλία από όλους αυτούς τους σπουδαίους ερμηνευτές που τίμησαν τον Λάκη Παπαδόπουλο

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε