Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στο κοσμηματοπωλείο!

Την Κυριακή μάθαμε ότι υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν το ζευγάρι να επισκέπτεται γνωστό κοσμηματοπωλείο στο Κολωνάκι.

Την προηγούμενη Κυριακή κυκλοφόρησε η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος επισκέφθηκαν γνωστό κοσμηματοπωλείο στο Κολωνάκι. Και τότε ξεκίνησαν τα σενάρια για την επίσκεψή τους. Άλλοι είπαν πως το ζευγάρι πήγε εκεί για να διαλέξει βέρες. Άλλοι πως πήγαν για να αγοράσει ο Ματέο μονόπετρο στην Ελένη. Τελικά τι ισχύει;

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ΗΕLLO! η Ελένη και ο Ματεό επισκέφθηκαν το γνωστό κοσμηματοπωλείο Serkos για να αγοράσουν δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Γιορτές έρχονται και έχουν μάθει και οι δύο να προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους στους ανθρώπους που τους στηρίζουν.

Το ζευγάρι μοιράζεται πλέον τις υποχρεώσεις αλλά και τις χαρές της καθημερινότητας. ”Ο Μάκης είναι υπέροχος άνθρωπος. Αγαπά πολύ την Ελένη και διατηρεί άριστες σχέσεις με τα παιδιά της, τα οποία λατρεύει. Ο Μάκης βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα σε κάθε ανάγκη της Ελένης Μενεγάκη. Είναι πια οικογένεια”, δηλώνει άνθρωπος που τους ζει από κοντά στο περιοδικό HELLO!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε