Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μενεγάκη-Λάτσιος: το “love story” και το διαζύγιο

Μενεγάκη-Λάτσιος: το “love story” και το διαζύγιο

Πότε, πώς και γιατί ξεκίνησε η “κάτω βόλτα” στη σχέση τους; – Τι γίνεται σήμερα, μία μέρα μετά την ανακοίνωση;
– Τι θα πει τη Δευτέρα στην εκπομπή της- Τρίτα πρόσωπα στη σχέση τους;-Υπήρχε προγαμιαίο συμβόλαιο;

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ο Γιάννης Λάτσιος έχει υπογράψει προγμιαίο συμβόλαιο.

Στο δελτίο του Star, είδαμε πλάνα να φεύγει από το σπίτι μαζί με τα δύο της παιδιά, ενώ λίγο νωρίτερα έφυγε και ο Γιάννης Λάτσιος.

Μάλιστα δημοσιογράφοι του Star ανέφεραν πως 7 στα 10 άτομα που “χρησιμοποιήθηκαν” για το ρεπορτάζ κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο που έχει αναστατώσει τη ζωή της Ελένης Μενεγάκη. Δεν ειπώθηκε κάτι περισσότερο…

Πληροφορίες μάλιστα,έχουν οι δημοσιογράφοι τού καναλιού που θέλουν να υπάρχει καινούριο πρόσωπο και στη ζωή τού Γιάννη Λάτσιου.

Πριν λίγες ημέρες πήγανε μαζί στο δικηγόρο και προχώρησαν τις διαδικασίες διαζυγίου.

Mπαλατσινού, Βανδή, Θεοδωρίδου προσπάθησαν να μεταπείσουν την Ελένη να μην πάρει διαζύγιο… Αλλά μάταια!

“Ούτε θυμάμαι ούτε θέλω να τη θυμάμαι τη ζωή μου ως single”, είπε κάποτε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια του γάμου της…Δυστυχώς τώρα θα την ξαναθυμηθει…

Ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού έχει γίνει το talk of the town! Όλος ο κόσμος αναρωτιέται πως το δημοφιλές τηλεοπτικό ζευγάρι που έδειχνε ευτυχισμένο έφθασε στο διαζύγιο…Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τρία παιδιά του ζευγαριού θα μείνουν με τη μητέρα τους στο σπίτι τους στα Μελίσσια ενώ ο Γιάννης Λάτσιος θα μετακομίσει σε δικό του διαμέρισμα.

Τα τρία τους παιδιά, ο Άγγελος εφτά ετών, η Λάουρα πέντε και η Βαλέρια δύο, είναι και ο σημαντικός λόγος που θέλουν να περάσει όσο πιο ήσυχα γίνεται από το χώρο των media, αυτός ο χωρισμός. Αν και κομματάκι δύσκολο…Το διαζύγιο είναι συναινετικό και οικονομικές διαφορές μετάξύ τους δεν υπάρχουν.

” Στο γάμο σε κρατάει το συναίσθημα, όχι η συνήθεια. Δεν θα χαλούσα ποτέ ένα γάμο επειδή δεν θα ένιωθα όπως στην αρχή σχέσης”, είπε το 2006 η Ελένη…

Μάλιστα φήμες θέλουνε να βγάλανε την ανακοίνωση Παρασκευή βράδυ για να μην γίνει την επόμενη μέρα ο πανικός στις μεσημεριανές εκπομπές. Οι έκτακτες εκδόσεις των lifestyle περιοδικών αλλά και η έκτακτη προβολή γνωστής μεσημεριανής εκπομπής ήταν κάτι που δεν είχαν προβλέψει…

Tα σύννεφα στη σχέση τους που άρχισαν να φαίνονται το καλοκαίρι, έγιναν πυκνότερα το φθινόπωρο που άρχισαν οι γκρίνιες για τα όχι τόσο καλά νούμερα της εκπομπής της Ελένης στον Alpha….

Τα Χριστούγεννα τελικά το ζευγάρι δεν πραγματοποίησε το ταξίδι που πάντα έκανε στο εξωτερικό αλλά ούτε πήγαν και στην Αράχωβα όπως είχαν κανονίσει για φέτος, παρά μόνο για λίγο στην Κάρυστο, στο εξοχικό της Ελένης.

Αγκαλιά δημοσίως τους είδαμε τελευταία φορά το Νοέμβρη σε μπουζούκια,  ενώ την τελευταία φορά που βγήκαν μαζί σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί μπορεί να φωτογραφήθηκαν κατά την είσοδο αλλά κάθισαν μακριά δίχως να ανταλλάζουν πολλές κουβέντες…

Η τελευταία τους εμφάνιση που έδειχναν αγαπημένοι.


Το σπίτι του πρώην ζευγαριού πια, βρίσκεται από το πρωί περικυκλωμένο από κάμερες και φωτογράφους που προφανώς μέσα βρίσκεται μόνο η Ελένη με τα παιδιά, αφού ο Λάτσιος μένει αλλού. Την προηγούμενη εβδομάδα βέβαια τα γενέθλια της Βαλέριας γιορτάστηκαν κανονικά και με τους δύο ενώ την επόμεη εβδομάδα είναι η σειρά του μικρού Άγγελου που αν τηρήσουν όσα λένε οι δύο γονείς πάλι μαζί θα τα περάσουν.

Διαβάστε πως ξεκίνησε το love story

Ένας έρωτας που γεννήθηκε στα τηλεοπτικά πλατώ και τελείωσε με μια …ανακοίνωση.

Ήταν σίγουρα μια από τις πιο πολυσυζητημένες ιστορίες αγάπης και παρά το χωρισμό τους θα υπάρχει πάντα κάτι που θα τους δένει:το πολυτιμότερο κομμάτι της σχέσης τους, τα τρία τους παιδιά!
Ο έρωτας ήλθε για την Ελένη Μενεγάκη και το Γιάννη Λάτσιο, στα πλατώ του Πρωϊνού Καφέ, 12 χρόνια πριν.Ο Γιάννης την ερωτεύτηκε από την πρώτη ματιά και η Ελένη όμως γοητεύτηκε από τον δυναμισμό και την ευγένεια του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1.

Η Ελένη είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Down Town: “Από την αρχή της σχέσης μας ήξερα ότι με αυτόν τον άνθθρωπο θα προχωρήσω. Το ένιωθα. Μη με ρωτάς πώς,δεν ξέρω. Το αισθάνεσαι αν μια σχέση έχει την προϋπόθεση να γίνει πιο σοβαρή”.

Εκείνη την περίοδο η συνεργασία τους ήταν στενή και δεν άργησε να έλθει ο έρωτας, η σχέση και σε πολύ λίγο ο παραμυθένιος γάμος με μια Ελένη όμορφη και λαμπερή  όσο ποτέ!

Ακολούθησαν 9 χρόνια κοινής ευτυχισμένης ζωής με 3 υπέροχα παιδιά μέχρι που εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα…

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε