Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μια δίαιτα για να χάσεις λίπος, πόντους και να διώξεις την κυτταρίτιδα....

Μια δίαιτα για να χάσεις λίπος, πόντους και να διώξεις την κυτταρίτιδα....
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 11.08.2012 | 08:38

tlife

Η ψαγμένη ftiness girl το ξέρει πια πολύ καλά! Το σημαντικό σε μια δίαιτα δεν είναι να χάσεις απλά και μόνο κιλά - τα οποία ενδέχεται να είναι υγρά - αλλά αυτά τα κιλά να είναι λίπος.

Η ψαγμένη ftiness girl το ξέρει πια πολύ καλά! Το σημαντικό σε μια δίαιτα δεν είναι να χάσεις απλά και μόνο κιλά - τα οποία ενδέχεται να είναι υγρά - αλλά αυτά τα κιλά να είναι λίπος. Πράγμα που σημαίνει μειωμένη περιφέρεια, αλλαγή στα ψωμάκια και εμφανής διαφορά στην κυτταρίτιδα. Έχουμε το κατάλληλο μενού για όλα αυτά...

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν σου παρουσιάζουμε τη δίαιτα που θα διώξει το λίπος! Χάσε 3 κιλά καθαρό λίπος από τα επίμαχα σημεία σε ένα μήνα.

Τρία κιλά μόνο; Μπορεί να σου φαίνονται λίγα, δεν είναι όμως και στο μάτι... ή στο στενό σορτσάκι που αμέσως θα φανεί η διαφορά. Γιατί αν τα τρία κιλά είναι καθαρό λίπος, η διαφορά στο σώμα σου θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής! Πίστεψέ με...

Η διαιτολόγος διατροφολόγος Εύα Καφετζή ετοίμασε ένα πρόγραμμα διατροφής προκειμένου στο τέλος του μήνα να βλέπεις αποτέλεσμα εκεί που σε απασχολεί. Στα ρούχα και τον καθρέφτη σου! Θα δεις τα ρούχα να κολυμπάνε στους φανερά αδυνατισμένους γοφούς, αλλά και την κοιλιά! Χάσε λίπος και μπες στο αγαπημένο σου παντελόνι σε ένα μήνα γρήγορα και εύκολα! τονίζει η διαιτολόγος.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο