Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Michelle Obama, γυναίκα της χρονιάς!

Michelle Obama, γυναίκα της χρονιάς!

“Είμαι ένα στατιστικό λάθος. Ένα μαύρο κορίτσι, που μεγάλωσε στη Νότια Πλευρά του Σικάγου…Δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι εκεί”…

… είχε δηλώσει η Μισέλ τις πρώτες μέρες μετά την εκλογή του συζύγου της, Μπάρακ Ομπάμα. Τελικά μόνο το αντίθετο έχει αποδειχθεί ως τώρα… Η ίδια στέκεται μια χαρά και ξέρει πως να κάνει τα μέσα να σχολούνται μαζί της καλοπροαίρετα. Έχει αποδεχθεί τους δισταγμούς της όταν ξεκίνησε ξεκίνησε η πορεία του συζύγου της προς το Λευκό Οίκο αφού πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της παίζει η οικογένεια. Μάλιστα είχε θέσει δύο όρους στον Μπάρακ, ένας ήταν να βλέπει τις δύο κόρες τους μία φορά την εβδομάδα και δεύερος να κόψει το κάπνισμα…Τηρήθηκε μόνο ο πρώτος!

Τα παιδικά της χρόνια ήταν δύσκολα αφού μεγάλωσε σε μία από τις πιο φτωχές συνοικίες του Σικάγου. Ο πατέρας της Φρέιζερ Ρόμπινσον δούλευε όλη του τη ζωή στον Δήμο αν και έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Η μητέρα της Μάριαν μεγάλωνε τα παιδιά τους.

Η Μισέλ στα 45 της πια, δεν παύει να είναι νεανική και κομψή! Οι εμφανίσεις της πάντα καταφερνει να είναι διακριτικά… εντυπωσιακές! Πρόσφατα μάλιστα ψηφίστηκε καλύτερη στην κομψότητα από την πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι! Ψηλή και λεπτή,έχει ύψος 1,82μ., δεν ήθελε να ασχοληθεί με κάποιο άθλημα απλώς επειδή ήταν “ψηλή, μαύρη και αθλητική”, διηγούνται οι καθηγητές της. 

Ίσως κάποιες φορές πρέπει να προσέχει λίγο παραπάνω τι θα φορέσει αφού οι κατηγορίες δεν αργούν αν η τιμή σε ενδύματα ή υποδήματα είναι “τσιμπημένη” όπως σχολιάστηκε κάποια μέρα φιλανθρωπικής αξίας, ταϊζοντας φτωχά παιδιά, φορώντας πολύ ακριβά αθλητικά παπούτσια.

Πρόσφατα συζητήθηκε η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο επίσημο γεύμα που παραχώρησε μαζί με το συζυγό της προς τιμή του πρωθυπουργού της Ινδίας και της συζύγου του.
Δείτε εδώ τη Μισέλ πολλών καρατίων…

Οι υποστηρικτές του Ομπάμα δεν παύουν να επισημαίνουν το καυστικό χιούμορ της Μισέλ και ότι δεν φοβάται να “τσαλακώνει’ την εικόνα της με την καλή έννοια πάντα. Δείτε τη Μισέλ να κάνει χούλα-χουπ!

 Η γυναίκα της χρονιάς σύμφωνα με το περιοδικό Glamour προβλεπεται να συνεχίσει να απασχολεί τα μέσα  και όχι αδίκως αφού ειναι η “πρώτη κυρία” που συμβουλεύει εργένησσες για το πώς θα βρόυνε συζύγους με προοπτικές… προεδρικές!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε