Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Mικρούτσικος-Ρουμπέση: Η κόντρα συνεχίζεται!

Mικρούτσικος-Ρουμπέση: Η κόντρα συνεχίζεται!

Η κόντρα του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού φουντώνει…

Δεν έχει σταματημό το σήριαλ Ρουμπέση-Μικρούτσικος. Από την αρχή της εβδομάδας το πρώην ζευγάρι, βγάζει τα άπλητα του γάμου του, στη φόρα.

Μετά τις κατηγορίες της Δήμητρας, ότι ο Αντρέας τη κεράτωσε και την απάντηση του παρουσιαστή ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, η κατάσταση χειροτερεύει.

Η Σοφία Βόσσου,αλλά και ο Στέργιος, ο γιός του Αντρέα προσπάθησαν αυτή τη φορά, να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις για το τι συμβαίνει και βέβαια τάχτηκαν στο πλευρό του Αντρέα.

Η Σοφία που υπήρξε παντρεμένη με τον Αντρέα, μίλησε στο Star ,λέγοντας πως θεωρεί ανήθικο αυτό που κάνει η Δήμητρα, ειδικά αυτή τη περίοδο που ο παρουσιαστής προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στα επαγγελματικά του.
Όταν ρωτήθηκε για τον αν γνώριζε για την υπαρξη τρίτου προσώπου ανάμεσα στο ζευγάρι,η Σοφία ήταν κατηγορηματική.
Δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο ισχύει και θεωρώ πως κάθε άντρας μπορεί να έχει και φιλική σχέση με μια γυναίκα χωρίς να συμβαίνει κάτι παραπάνω.

Αυτές οι δηλώσεις της Βόσσου έκαναν τη Δήμητρα έξαλλη, με αποτέλεσμα να φύγει από το πλατό του Super-Star, την ώρα που το πάνελ συζητούσε το θέμα και επέστρεψε στη θέση της μόνο όταν η θεματολογία της εκπομπής άλλαξε.

Τόσο πολύ έχει ενοχληθεί η Δήμητρα που δε θέλει ούτε να βλέπει, ούτε να ακούει τον Αντρέα, ενώ τον απείλησε με εξώδικα, αν συνεχίσει να μιλάει για το γάμο τους…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε