Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Milan Fashion Week! Ό,τι είδαμε στις ιταλικές πασαρέλες. Για να ξέρεις τι πρέπει να φοράει το αγόρι σου

Ο σύντροφός σου, όσο ενημερωμένος κι αν είναι, πάντα θα χρειάζεται την άποψή σου στα ψώνια του, στο ντύσιμό του. Προετοιμάσου λοιπόν!

H μόδα ως λέξη μπορεί να είναι γένους θηλυκού, ως έννοια όμως απευθύνεται σε όλους. Και δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από τα μεγάλα shows που δημιουργούνται στο Μιλάνο και στο Παρίσι με σκοπό να παρουσίασουν οι οίκοι τις ανδρικές τους collection. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει όταν βλέπεις “θάλασσα” αντρικού κόσμου ντυμένο στην τρίχα να κυκλοφορεί στους δρόμους και να μοιάζει σαν να βγήκε από περιοδικό.

Το ΤLIFE σου συγκεντρώνει όλα όσα έδειξε η αντρική μόδα του Μιλάνου για τον επόμενο Χειμώνα αφού σήμερα φεύγουν όλοι για Παρίσι. Κι επειδή εμείς μένουμε εδώ, εκτός από τα πιο χαρακτηριστικά looks προσπάθησα να βρω και τα πιο όμορφα αγόρια ώστε να περάσει ευχάριστα η ώρα. 

Απόλαυσέ το και φυσικά τσέκαρε τις τάσεις που προκύπτουν. Πρώτον για να βοηθήσεις το αγόρι σου στα ψώνια και δεύτερον για να ξέρεις -και να κόβει το μάτι σου- ποιος από εκείνους που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι ενημερωμένος!  

Dolce&Gabbana

Το δίδυμο της επιτυχίας δημιούργησε για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν ρούχα με έντονη θεατρικότητα. Τα παλτό και τα σακάκια κυριαρχούσαν  στην πασαρέλα ενώ οι βελούδινες λεπτομέρειες στο πέτο αλλά και οι χρυσά κεντημένες ζακέτες μαγνήτισαν στο πέρασμά τους.

Emporio Armani

Κλασικά χρώματα και σχέδια κυριάρχησαν στη συλλογή Emporio Armani που για την ερχόμενη σεζόν θέλει τον άντρα να ντύνεται έξυπνα με κλασικά κομμάτια όπως τα μοντγκόμερι, τα δερμάτινα σακάκια αλλά και τα μάλλινα παντελόνια και τις ζακέτες. Οι γραμμές των ρούχων είναι πιο φαρδιές ενώ μας αρέσουν πολύ τα κλασικά αντρικά παπούτσια που χρησιμοποίησε.

Δες περισσότερες εμφανίσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε