Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μήνυση στην Σταρ Ελλάς έκανε η Κρίστυ Κρανά

Λίγο πριν τα καλλιστεία για την ανάδειξη της νέας Σταρ Ελλάς φουντώνει η παλιά κόντρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Η Κρίστυ Κρανά αποκάλυψε πως έστειλε εξώδικο στην περσινή εστεμμένη Βιβιάνα Καμπανίλε την οποία βοήθησε σημαντικά για να πάρει τον τίτλο. Η ιδιοκτήτρια σχολής μόντελινγκ έχει συνεργαστεί με πολλά μοντέλα κι ένα από αυτά ήταν η Σταρ Ελλάς 2009, η οποία έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο κατηγοριών εναντίον της.

Μέσα από την εκπομπή Super Star, η κυρία Κρανά αποκάλυψε πως έκλεινε δουλειές στο μοντέλο αλλά εκείνη δεν εμφανιζόταν ποτέ. “Μου έστειλαν φωτογραφίες της την τελευταία στιγμή και έτρεχα εγώ η ίδια για να της κάνω την αίτηση. Αυτά που λέει ότι πλήρωσε χρήματα, δεν πλήρωσε τίποτα γιατί δεν έκανε μαθήματα. Έκανε τρία, τέσσερα ιδιαίτερα μαθήματα και πλήρωσε τους καθηγητές. Έδωσε δηλαδή 350 ευρώ. Αν αυτό είναι πολλά λεφτά τι να πω”, σχολίασε η ίδια.

Αναφέρθηκε ακόμα και στο συμβόλαιο που η Βιβιάνα Καμπανίλε υποστηρίζει ότι πιέστηκε για να το υπογράψει λέγοντας πως της έδωσε τον χρόνο να το σκεφτεί αλλά και να μιλήσει με δικηγόρο. “Δεν πιστεύω ότι είναι κακό παιδί. Παρασύρθηκε, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί να στρέφεσαι εναντίον κάποιου που σου έχει κάνει μόνο καλό…Έκανα τη μήνυση για να καταλάβουν και οι άλλες κοπέλες ότι δεν παίζω με τη δουλειά μου”, υποστήριξε η Κρίστυ Κρανά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε