Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Miranda Kerr! Ποια δίαιτα κάνει η αγαπημένη του Orlando Bloom;

Miranda Kerr! Ποια δίαιτα κάνει η αγαπημένη του Orlando Bloom;

Πώς διατηρείται η 4η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σε τέτοια φόρμα; Ποια δίαιτα ακολουθεί και τι γυμναστική κάνει; Έχουμε όλα τα fitness μυστικά της συγκεντρωμένα σε ένα άρθρο για εσένα…

Άλλη μια απόδειξη πως τα αγγελάκια της Vicotria’s Secret το έχουν… Ένα μοντέλο που έγινε διάσημο τόσο μέσα από τη δουλειά του, όσο φυσικά και από τη λαμπερή σχέση του. Η Miranda είναι η επίσημη αγαπημένη του ηθοποιού Orlando Bloom με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα γιο.

Πώς όμως διατηρείται η 4η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με το models.com σε τέτοια φόρμα; Ποια δίαιτα ακολουθεί και τι γυμναστική κάνει; Έχουμε όλα τα fitness μυστικά της συγκεντρωμένα σε ένα άρθρο για εσένα…

Ένα μοντέλο… πρότυπο!

Σε μικρότερη ηλικία το μοντέλο της Victoria Secret είχε κατηγορηθεί πως με την σιλουέτα της προβάλει λάθος πρότυπα στα νεά κόριτσια. Η ίδια διαβεβαιώνει πως δεν θα έβαζε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία της. “Από τη στιγμή που βγαίνεις στη δημοσιότητα, χρειάζεται να είσαι υπεύθυνη απέναντι σε ανθρώπους που ενδέχεται να επηρεάζεις” ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή της. “Είναι σημαντικό τα μοντέλα να δείχνουν πως είναι υγιή και σε ένα βάρος που ταιριάζει στο σωματότυπό τους” συμπληρώνει σε δηλώσεις της σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Δίαιτά της

“Έχω ομάδα αίματος Α και πολύ συχνά τρώω ομάδες τροφίμων ειδικά για εμένα” εξηγεί η αγαπημένη του Orlando Bloom! Η όμορφη Miranda ακολουθεί τη διατροφή με βάση την ομάδα αίματος του Dr. D’ Adamo!

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε