Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μητροπάνος – Κότσιρας – Μπάσης: Κάνουν την νυχτερινή διασκέδαση ανδρική υπόθεση!

Τρεις σπουδαίες αντρικές φωνές συναντιούνται φέτος το χειμώνα με σκοπό να βάλουν φωτιά στις νύχτες της Αθήνας.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης έχουν γίνει φίλοι μετά την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Οι φωνές τους είναι αναμφισβήτητα σπουδαίες και ο καθένας ξεχωριστά έχει χαράξει την δική του μοναδική πορεία. Μία πορεία που δίνει την σιγουριά μίας πολύ επιτυχημένης συνεργασίας που θα συνεχιστεί και φέτος το χειμώνα στην πίστα του Κέντρου Αθηνών.

Τρεις άντρες ένωσαν τις φωνές τους για ένα καταπληκτικό πρόγραμμα, το οποίο έχει επιμεληθεί η Μαργαρίτα Μυτιληναίου. “Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες” μας υπόσχονται και πήραμε μία μικρή γεύση στην πρεμιέρα τους αφού το TLIFE ήταν εκεί!

Το κέντρο ήταν γεμάτο από κόσμο. Απρόβλεπτες επιλογές , εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμός, πλάκα και πάνω από όλα σεβασμός και αγάπη στη μουσική, στο τραγούδι, στους θεατές ήταν τα στοιχεία που διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα του νυχτερινού κέντρου.

Για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Μητροπάνος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό μαζί ενώ το αποκορύφωμα είναι όταν μεφανίζονται στη σκηνή όλοι μαζί!

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο TLIFE…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε