Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μνημόσυνο για τον Μανώλη Ρασούλη

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 και ώρα 13.30 μ.μ., στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, η οικογένεια του Μανώλη Ρασούλη θα τελέσει το 40ήμερο μνημόσυνο για τον αξέχαστο δημιουργό.

O θάνατος του Μανώλη Ρασούλη είχε προκαλέσει σάλο και ιδιαίτερα τα όσα είχε πει η κόρη του στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Αξίζει να το ζεις !” για το θάνατο του πατέρα της και την επιστολή που είχε στείλει λίγο πριν πάθει το έμφραγμα στον Λ. Παπαδόπουλο.

“Ο πατέρας μου δεν έκρυψε ποτέ κάτι και η θέση του ήταν γνωστή σε όλα αυτά τα θέματα. Η θέση του όταν έγραψε αυτήν την επιστολή ήταν έτσι ακριβώς. Όμως δεν ήταν τόσο δραματικά τα πράγματα. Ο πατέρας μου ήταν πολύ φορτισμένος και ό,τιδήποτε γινόταν το περνούσε και το ζούσε με πολύ πάθος. Αγωνιζόταν για την αλήθεια και την αποκατάσταση του δικαίου”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναταλί Ρασούλη.

Ακόμη, η ίδια πρόσθεσε πως ο πατέρας της ήταν ένας πολύ περήφανος άνθρωπος. “Ο πατέρας μου ήταν μαχητής και περήφανος για να θέλει αυτήν τη στιγμή να ακούγονται, αυτά που λέγονται για εκείνον: ότι δεν τον βρήκε κανείς, ότι δεν τον αγαπούσε κανείς, δεν τον έψαξε κανείς και τον πέταξε η πολιτεία. Άλλο η σχέση του με την πολιτεία και η σχέση του με τα θέματα του πολιτισμού και άλλο οι σχέσεις του με τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν”, εξομολογήθηκε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε