Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μοντέλο κάνει μηνύσεις σε αυτούς που την παρουσίασαν ως πόρνη σε site!

Μοντέλο κάνει μηνύσεις σε αυτούς  που την παρουσίασαν ως πόρνη σε site!

Το “next top model” Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλάει στο NewsIt για το πως βρέθηκε το βίντεό της σε site για συνοδούς!

Πριν από λίγες μέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη, έκανε αίσθηση με την σέξυ φωτογράφιση που έκανε μαζί με τη Νάιλα για λογαριασμό του περιοδικού Playboy. Mαζί με τη φωτογράφηση τραβήχτηκε και ένα βίντεο το οποίο το περιοδικό ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Πριν λίγες μέρες το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε σε site πορνογραφικού περιεχομένου, το οποίο …προτείνει κορίτσια για “συντροφιά” σε κυρίους!

Όπως ήταν φυσικό το βίντεο αυτό στο συγκεκριμένο site προκάλεσε σούσουρο στον κόσμο της showbiz αλλά και την οργή της Δήμητρας Αλεξανδράκη, η οποία απειλεί με μηνύσεις όσους την έμπλεξαν σε αυτή την ιστορία.

Το NewsIt επικοινώνησε με την Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη και δηλώνει πως έχει χάσει τον ύπνο της!

Η δήλωση της Δήμητρας στο NewsIt :

“Εκτός από τη μήνυση, πήγα στη ΓΑΔΑ και σκοπεύω να κάνω πολλά παραπάνω πράγματα για να καταφέρω να εξαρθρωθεί  αυτό το κύκλωμα. Είναι ένα βίντεο από το Playboy, δεν ξέρω ποιος το πήρε και το βάλανε σε site για συνοδούς, για βίζιτες με λίγα λόγια.
 
Το βάλανε σε site που αναφέρουν ότι είμαι συνοδός κι ότι μπορούν να δίνουν λεφτά για να πηγαίνουν μαζί μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου από αυτό το πράγμα, είναι κάτι που σιχαίνομαι να με μπλέξουν εμένα σε κάτι τέτοιο; Είμαι σπίτι μου και σκέφτομαι όλη την ώρα δεν ξέρω τί να κάνω. Δεν θέλω τέτοια προβολή που να δείχνει ότι είμαι συνοδός. Να αυτοκτονήσω καλύτερα. Με πλησίασαν για διαφημιστικά με πολύ καλά λεφτά και είπα όχι”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε