Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μουσείο για τους ABBA τον Μάιο του 2013

Μουσείο για τους ABBA τον Μάιο του 2013

Τον Μάιο του 2013 θα είναι έτοιμο το μουσείο των ABBA, που θα στεγάζεται στο νησί Τζουργκάρντεν κοντά στην Στοκχόλμη.

Οι φαν του ποπ συγκροτήματος, που γνώρισε διεθνή επιτυχία, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν την ιστορία των ABBA, στο μουσείο που θα ανοίξει τις πύλες του στις 7 Μαΐου του 2013.

 Το μουσείο θα αποτελεί τμήμα του σουηδικού Music Hall of Fame, το οποίο θα προβάλλει και θα προωθεί τη σουηδική μουσική από την δεκαετία του ’20 ως σήμερα.

“Θα συγκεντρωθούν όλα τα αντικείμενα που μας αφορούν. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι ενθουσιασμένα και περιμένουν τα εγκαίνια στις 7 Μαΐου”, δήλωσε ο Μπιορν Ούλβεους, ένας από τους τέσσερις ΑΒΒΑ. Και πρόσθεσε: “Πολλοί από τους νέους φανς μας δεν είχαν καν γεννηθεί όταν παίζαμε την δεκαετία του ’70. Ελπίζουμε το μουσείο να τους δώσει μια μουσική εμπειρία που θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή”.
   
Το συγκρότημα “απογειώθηκε”, όταν κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision το 1974 με το θρυλικό τραγούδι “Waterloo”. Συνολικά όσο διάστημα ήταν μαζί οι ΑΒΒΑ πούλησαν 378 εκατομμύρια άλμπουμ και ακόμα και σήμερα, τριάντα χρόνια μετά τον τελευταίο τους δίσκο, πουλάνε περισσότερα από δύο εκατομμύρια άλμπουμ το χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LIFESTYLE
   
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε