Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μπ. Μαγγίρα στο TLIFE: Το νέο επαγγελματικό βήμα, η κόρη της και τα σχέδια για δεύτερο παιδί!

Μπ. Μαγγίρα στο TLIFE: Το νέο επαγγελματικό βήμα, η κόρη της και τα σχέδια για δεύτερο παιδί!

Η Μπέττυ παίζει το “καλό κορίτσι” και μιλά στο TLIFE για όλα

Δυναμικό comeback με ένα ρόλο – έκπληξη κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα και επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα. Η γνωστή show woman παίζει το “καλό κορίτσι” στην παράσταση “I’m a good girl” και μιλά για όλους και για όλα χωρίς φόβο και πάθος.

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύπτει στο TLIFE τα επόμενα σχέδιά της, μιλά για τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, την μικρή κορούλα της Ανδριάνα που έχει γίνει η βασική προτεραιότητά της και την επιθυμία της να κάνει ένα ακόμη παιδάκι.

 

I’ m a good girl” είναι ο τίτλος της νέας παράστασης σας; Τι βλέπουμε εκεί και πόσο καλό κορίτσι είναι τελικά η Μπέτυ Μαγγίρα;

 

Πρόκειται για μια καθαρά μουσική παράσταση, χωρίς μιμήσεις και σκετσάκια, αλλά με αυτοσχεδιασμό. Μιλάμε αρκετά με το κοινό που συμμετέχει στην παράσταση, η οποία δείχνει το πώς τα “καλά κορίτσια” τελικά βγαίνουν κερδισμένα. Μέσα από την παράσταση βλέπουμε τις σχέσεις των δυο φύλων και πώς αυτές εξελίσσονται…

 

Στη ζωή μου είμαι καλό κορίτσι! Σαν εμφάνισή στη σκηνή που βγαίνω πιο σέξυ με τα κορμάκια δεν θα έλεγα πως είμαι και τόσο καλό κορίτσι, με την έννοια του συντηρητικού. Αλλά, τελικά, δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση στο αν είσαι καλός ή όχι.

 

Ποια ήταν η πηγή έμπνευσης;

 

Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο. Μου βγήκε η ανάγκη να ανέβω ξανά στη σκηνή και να κάνω ένα show. Η θεματολογία και τα κείμενα ήρθαν μετά την επιλογή των τραγουδιών. Μέσα από αυτά γίνεται αναφορά στις σχέσεις αντρών και γυναικών, αλλά όχι μόνο. Αναφέρεται σε όλους και στους gay και στους straight και στα αγόρια και στα κορίτσια.

 

Πολλές φορές σας έχουμε δει να συνεργάζεστε με την αδελφή σας Ματθίλδη. Υπάρχει πλάνο για μια μελλοντική συνεργασία;

 

Έχουμε στο νου μας κάποιο show και ίσως επαναλάβουμε και κάποια παλαιότερη εμφάνιση, εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο με την Ματθίλδη. Σκεφτόμαστε διάφορα πράγματα, αλλά ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο.

Υπάρχουν σχέδια για τηλεόραση;

 

Για την τηλεόραση δεν αποφασίζω εγώ. Έχω προτείνει κάποια project και αν τους αρέσει κάτι ή μου προτείνουν κάτι άλλο θα το δω θετικά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πρόταση.

 

Πώς βιώνετε την οικονομική κρίση;

 

Η ψυχολογία του Έλληνα έχει επηρεάσει τα πάντα και δεν έχουμε πια την επιθυμία να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να πληρώσουμε. Στο παρελθόν ο Έλληνας απολάμβανε την κάθε στιγμή που ήταν έξω. Τώρα όλοι είναι πιο “κουμπωμένοι” και “μαγκωμένοι”. Ακόμη και αυτοί που δεν έχουν βιοποριστικό πρόβλημα, δυσκολεύονται να απολαύσουν πράγματα.

 

Επειδή θέλω να είμαι, όμως, αισιόδοξη, θεωρώ ότι αυτό το καλοκαίρι θα μας ανέβει η ψυχολογία με τον ήλιο και τον καλό καιρό. Το έχουμε λίγο ανάγκη για να βγούμε κι έτσι, ίσως να κινηθεί λίγο και η αγορά… Τώρα εγώ προσωπικά δεν ήμουν ποτέ σπάταλη, οπότε δεν έχω κάνει τρομερές αλλαγές στη ζωή μου.

Στο παρελθόν είχατε ασχοληθεί με την Ματθίλδη στο κομμάτι της παρουσίασης της Eurovision. Φέτος πώς βλέπετε την ελληνική συμμετοχή;

 

Για τα σημερινά δεδομένα ο φετινός ελληνικός τελικός ήταν μια χαρά. Μου άρεσε περισσότερο από πέρσι. Ήταν πιο ζωντανό, φωτεινό και χαρούμενο το θέαμα και είδαμε πιο pop φρέσκα πρόσωπα. Θα μπορούσε σκηνοθετικά να στηθεί καλύτερα, αλλά η επιλογή του χώρου ήταν καλή. Οι παρουσιαστές ήταν αξιοπρεπείς αλλά δεν ταίριαζαν ως εικόνα με το υπόλοιπο concept.

Διάβασε στο TLIFE τι λέει για την Μανωλίδου και για τα σχέδια για δεύτερο παιδί

 
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε