Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπορεί να πέσετε πάνω τους! Ποιοί αστέρες της show biz έχουν σπίτι στην Ελλάδα

Μπορεί να πέσετε πάνω τους! Ποιοί αστέρες της show biz έχουν σπίτι στην Ελλάδα

Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα δεν παύει να αποτελεί όχι μόνον ισχυρό πόλο έλξης επισκεπτών μεταξύ των οποίων προσωπικότητες της πολιτικής, της οικονομίας ή της show biz.

Από τον Ρότσιλντ, τον Αμπράμοβιτς και τον Μπερλουσκόνι, μέχρι τη Τζούλια Ρόμπερτς, τον Τομ Χάνκς, τον Μπρους Γουίλις και τον Τζακ Νίκολσον…

Στη Βόρεια Κέρκυρα, το «Μονακό της Ελλάδας», όπως αποκαλείται το τόξο από τον Άγιο Στέφανο ως την Κασσιόπη και το Νησάκι, το σπίτι του μεγαλοτραπεζίτη Ναθάνιελ Ρότσιλντ, υιού του λόρδου Τζέϊκομπ Ρότσιλντ και εξ αγχιστείας εγγονού του μεγάλου έλληνα ζωγράφου, Χατζηκυριάκου-Γκίκα, ανοίγει τα καλοκαίρια για να υποδεχθεί το «αφεντικό» και τους φίλους του.

Περιφερειακά του αρχοντικού Ρότσιλντ, οι βίλες των Ανιέλι και Αμπράμοβιτς συντηρούνται τους χειμώνες για να κατοικούνται τα καλοκαίρια.

Στην περιοχή μεταξύ Αγίου Στεφάνου και παραλίας Αυλακίου, διατηρεί ακίνητη περιουσία ο πρώην υφυπουργός Υγείας της Βρετανίας, Τομ Σάκβιλ. Πληροφορίες από μεσιτικά γραφεία, θέλουν και τον Μπρους Γουίλις να αναζητεί το δικό του … κεραμίδι στην ευρύτερη περιφέρεια.

Στην Οία της Σαντορίνης, το σπίτι τους αξίας 5,5 εκ. ευρώ και με θέα στην καλντέρα, που κόβει την ανάσα, απέκτησαν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πητ.

Κάποιοι λένε οτι σπίτι στην ίδια περιοχή ψάχνει ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά και ο Τζακ Νίκολσον. Κατά μία άλλη εκδοχή, οι δύο τελευταίοι έχουν χτυπήσει πόρτες και στη Σύμη.

    Από τους παλιούς ιδιοκτήτες ο Τομ Χανς μετά της συζύγου του, που έχουν αποκτήσει σπίτι στην Αντίπαρο, ένα παραθαλάσσιο κυκλαδίτικο αρχοντικό, έξω από τη Χώρα.

    Τη Σίφνο επέλεξε για ορμητήριό του προς τα γύρω κυκλαδονήσια, ο σκηνοθέτης Εμίρ Κοστουρίτσα, ενώ ο Ρόουαν Άτικινσον, ο δημοφιλής Μίστερ Μπιν, είναι “κάτοικος” Άνδρου.

    Η Πάτμος, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών διασήμων, που αναζητούν ήσυχες διακοπές.

Πάντως, η Τζούλια Ρόμπερτς, μετά από πολλές αναζητήσεις στην Κρήτη και αργότερα στην Οία της Σαντορίνης κατέληξε στην Πάτμο. Εκεί την ακολούθησε και ο Ρίτσαρντ Γκιρ.

  Την Ελαφόνησο, προτιμά ο άσος της φόρμουλα Μίκαελ Σουμάχερ ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποκτήσει εκεί τη δική του θερινή κατοικία.

    Ο Σον Κόνερι, απέκτησε σπίτι στο Πόρτο Χέλι, ενώ ο τροβαδούρος Λεονάρντ Κοέν είναι εδώ και δεκαετίες μόνιμος κάτοικος Υδρας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε