Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπουλέ – Αρναούτογλου: Τίτλοι τέλους, λίγο πριν τις γιορτές!

Το γνωστό ζευγάρι χώρισε λίγες μέρες πριν τις εορτές, αλλά φαίνεται πως η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει νωρίτερα.

Το γνωστό ζευγάρι χώρισε λίγες μέρες πριν τις εορτές, αλλά φαίνεται πως η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει νωρίτερα. Η σχέση τους, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ”People”, είχε όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου παραμυθιού. Φλερτ, ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις, παραδοχή, κοινά σχέδια.

Όπως αποκάλυψαν φίλοι του περιβάλλοντός τους, ”ο Γρηγόρης είναι απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη. Πίστευε πραγματικά ότι η Νάντια θα ήταν η γυναίκα της ζωής του. Αυτή με την οποία θα δημιουργούσε οικογένεια.” Για εκείνον τα συναισθήματα ήταν σχεδόν κεραυνοβόλα, όπως αναφέρει το περιοδικό, από το ξεκίνημα της συνεργασίας τους στον Όμορφο κόσμο, το φθινόπωρο του 2008. Αρχικά γοητεύτηκε από την εμφάνισή της και στη συνέχεια από τον τσαμπουκά και την ανεξαρτησίας της.

Η 26χρονη Νάντια προχώρησε πρώτη στον χωρισμό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ οΓρηγόρης, αφού σιγούρεψε τα συναισθήματά του για την Νάντια και την τότε αγαπημένη του, Μπέτυ Σαραντινού, χώρισε στις αρχές του 2009. Την άνοιξη του 2009 κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, αλλά όπως διευκρύνησαν φίλοι τους, τα προβλήματα άρχισαν το πρώτο καλοκαίρι που πέρασαν μαζί. ”Ο Γρηγόρης είναι παραδοσιακός άντρας. Από αυτούς δηλαδή που πιστεύουν ότι η γυναίκα πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω όταν θέλει να δημιουργήσει οικογένεια. Από την πλευρά της, η Νάντια, έβλεπε με ενθουσιασμό να της ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι, τόσο στο χώρο του τραγουδιού όσο και στην τηλεόραση.

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε