Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μπρατσάκια τέλος! Ασκήσεις για τα χέρια και την πλάτη από τη Μάντη Περσάκη!

Μπρατσάκια τέλος! Ασκήσεις για τα χέρια και την πλάτη από τη Μάντη Περσάκη!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 27.11.2012 | 12:41

tlife

"Φόρεσε" την καλή σου διάθεση και δες τα χαλαρά μπρατσάκια να εξαφανίζονται και την στάση του σώματός σου να βελτιώνεται. Με απλές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στο σπίτι...

Χέρια ψηλά! Και ξεκινάμε γυμναστική. Η Μάντη Περσάκη ετοίμασε ένα σετ ασκήσεων Pilates για να τονώσεις... τι άλλο; Τα χέρια σου. Γύμνασε τα μπρατσάκια και δυνάμωσε τους μύες της πλάτης, μόνη στο σπίτι. Χωρίς όργανα γυμναστικής!  "Φόρεσε" απλά την καλή σου διάθεση και δες τη χαλάρωση κάτω από το μπράτσο να εξαφανίζεται και την στάση του σώματός σου να βελτιώνεται.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Το μόνο που  πρέπει να κάνεις είναι να αφιερώσεις 30 λεπτά στις ασκήσεις που θα σου παρουσιάσει η Μάντη παρακάτω. Ούτε βαράκια, ούτε λάστιχα, ούτε όργανα γυμναστικής. Απλά ένα σημείο στο σπίτι με στρωματάκι ή απλά το χαλί σου.

- Πριν ξεκινήσεις το πρόγραμμα μην ξεχάσεις τις διατάσεις σου. Ασκήσεις για να τεντώσεις τους μύες πριν και μετά τη γυμναστική και να είσαι ήσυχη πως δεν θα τραυματιστείς. Κάνε κλικ εδώ και δες τις διατάσεις που συστήνει η Μάντη.

- Επανάλαβε κάθε άσκηση 12 φορές. Πέρασε στην επόμενη χωρίς διάλειμμα. Όταν ολοκληρώσεις όλες τις ασκήσεις κάνε ένα διάλειμμα ενός λεπτού και επανάλαβε τις ασκήσεις 2 ακόμη φορές

- Μην αμελείς το πρόγραμμα αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα. Αν βάλεις στο πρόγραμμα το σετ για τα χέρια σου τρεις φορές την εβδομάδα, τότε σύντομα θα δεις διαφορά στο σώμα.

- Με τον καιρό και εφόσον εξασκηθείς αρκετά με τις ασκήσεις, μπορείς να αυξήσεις την ένταση χρησιμοποιώντας δύο βαράκια.

Δες τις ασκήσεις στο TLIFE


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο