Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπράβο Ρούλα!

Η δυναμική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά έκανε τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινο!

Καθηλωμένοι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες απολαύσαμε την εντυπωσιακή δυναμική επιστροφή της αγαπημένης παρουσιάστριας του κοινού. Όλη η εμφάνιση της θύμισε τα μεγάλα show της εκπομπής “Μπράβο” και όπως ήταν φυσικό το κοινό την δικαίωσε. 

Το “Greek Idol” πήρε την πρωτιά στην ώρα prime time απέναντι σε πολύ επιτυχημένα προγράμματα. Τα μηχανάκια της AGB χτύπησαν κόκκινο αφού στο σύνολο τηλεθέασης έπιασε πάνω απο 35% ενώ στα νεανικά κοινά το ποσοστό ήταν πολύ υψηλότερο.

Σε μία βραδιά που στήθηκε με πολύωρες πρόβες και σχολαστική επιμονή στην λεπτομέρεια, η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές κερδίζοντας τις πρώτες εντυπώσεις. Φανερά αγχωμένη, με πολύ επιμελημένη εμφάνιση η Ρούλα Κορομηλά παρουσίασε τους κριτές και τους υποψήφιους του μουσικού show.

“Έχοντας ξανακερδίσει τη χαμένη αυτοπεποίθησή της, δεν ήταν καθόλου απαιτιτική και ιδοότροπη με τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της”, δηλώνει στο People συνεργάτης της παρουσιάστριας.
 
Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ανέλαβε το styling, τα έμπειρα χέρια του Βαγγέλη Χατζή τα μαλλιά της και το μακιγιάζ η Έλενα Ψωμά. Τα ρούχα που φορούσε ήταν δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, τα κοσμήματα Kessaris ενώ τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της ήταν Badgley Mischka.  

Όλο το δυναμικό του σταθμού της Κάντζας ήταν παρόν για να εμψυχώσει και να στηρίξει την Ρούλα. Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Σίσυ Χρηστίδου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαρία Ηλιάκη και η Μπέτυ Μαγγίρα είναι κάποια από τα ονόματα που βρέθηκαν στο στούντιο PRO  για να παρακολουθήσουν από κοντά την πρεμιέρα. 

Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν ο καλεσμένος που έκανε ποδαρικό στην εκπομπή και ήταν προσωπική επιλογή της Ρούλας Κορομηλά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε