Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Mr. G. Leventis. Ποιος είναι; Όλα όσα δεν ξέρεις για τη ζωή του

Το ενδιαφέρον ταξίδι της ζωής του Γιώργου Λεβέντη!

Η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν σε κάποια απονομή βραβείων στο εξωτερικό για την προώθηση του τότε ξενόγλωσσου τραγουδιού της και ξαφικά βλέπει την Pink να τρέχει προς το μέρος της και να φωνάζει ¨Geooorge!!!¨ και αναρρωτιέται ¨Ποιος Geooorge; Ο δικός μου George;¨.
 
Η Pink αγκαλιάζει τον Γιώργο Λεβέντη και αρχίζει να μιλάει μαζί του με ιδιαίτερη θέρμη! Ο κύριος Λεβέντης ήταν μέχρι πρότινος ο υπεύθυνος για το λανσάρισμα του πιο επιτυχημένου δίσκου που είχε βγάλει μέχρι τότε η Pink! Αλλά  δεν είναι μόνο η Pink!
 
Η λίστα των star που έχουν συνεργαστεί με τον Γιώργο Λεβέντη είναι τεράστια! Carlos Santana, DIDO, Whitney Houston, Eurythmics, Puff Daddy, Alicia Keys, Ricky Martin, Beyonce, Shakira, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Pink, Justin Timberlake, Anastacia, Eros Ramazzotti, Evanescence, George Michael, Jennifer Lopez, Rod Stewart, Oasis, Leona Lewis και πολλοί άλλοι έχουν δουλέψει μαζί του και οφείλουν μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του στη σκληρή δουλειά και στις πρωτότυπες ιδέες του.

                                                 Ζώντας ανάμεσα σε 4 ηπείρους

Έχει γεννηθεί στην Αφρική και έχει μεγαλώσει στην Αυστραλία! Η πρώτη του απασχόληση ήταν η οικογενειακή επιχείρηση κοσμημάτων αλλά η μουσική τον κέρδισε πολύ γρήγορα! Στην αρχή ως DJ και στη συνέχεια ως Media Manager κατάφερε να κάνει τη μουσική βασικό άξονα της επαγγελματικής του πορείας. Η καριέρα του είχε πολλούς σταθμούς από την Αυστραλία στο Λονδίνο, μετά στην Αθήνα, στη συνέχεια Νέα Υόρκη και πάλι στην Ελλάδα. 

                                                              Παγκόσμια Καταξίωση

Το όνομα του είναι από τα πιο περιζήτητα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Από το 2002 ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη δισκογραφική Heaven για να την δημιουργήσει και να την κάνει πολύ σύντομα μια από τις πιο ισχυρές στη χώρα.  Από το Super Natural του Carlos Santana στο Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Δέσποινα Βανδή, Έχοντας στην πλάτη του τον τίτλο του Senior Vice President Global Marketing της Sony ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι των media και των δημοσίων σχέσεων!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε