Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μυστηριώδεις θάνατοι στο Hollywood

Heath Ledger

Πολλοί από τους αγαπημένους μας σταρ έχασαν την ζωή τους κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ένας από αυτούς ήταν ο πρωταγωνιστής του “Brokeback mountain”, Heath ledger που πέθανε σε ηλικία 28 ετών. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έφυγε από την ζωή στις 22 Ιανουαριου του 2008. Η αιτία θανάτου που ανακοινώθηκε ήταν λανθασμένη συνταγή με υπερβολική δόση ηρεμιστικών. Η τοξολογική υπηρεσία ωστόσο με τα αποτελέσματά της ποτέ δεν απάντησε στο ερώτημα: Γιατί;

Bruce Lee

O θάνατος του αστέρα των πολεμικών τεχνών ήταν τόσο ξαφνικός που δύσκολα θα μπορούσε να εξηγηθεί. Ο Lee πέθανε στις 20 Ιουλίου του 1973 σε ηλικία 32 ετών ενώ βρισκόταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι αρχές χαρακτήρισαν την απώλεια της ζωής του ως “κακοτυχία” υπονοώντας ατύχημα ή επιπλοκές κάποιου παυσίπονου. Η επίσημη εκδοχή άφησε να αιωρούνται σενάρια για κατάρα ή συνωμοσία.

Ο διάσημος ράπερ Tupac Shakur πέθανε τον Σεπτέμβρη του 1996 στο Las Vegas ενώ ο συνάδελφός του Biggie Smalls τον Μάτριο του 1997 στο Los Angeles. Και οι δύο δολοφονήθαν από πυροβολισμό και οι αστυνομία δεν έχει βρει ακόμα κανέναν ύποπτο πίσω από αυτό.

Ο Βρετανός σεναριογράφος, Simon Monjack απεβίωσε σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από καρδιακή προσβολή μην μπορώντας να αντέξει τον ξαφνικό θάνατο τις συντρόφου του Brittany Murphy, πριν από πέντε μήνες. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται, και μέχρι τότε δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ποια τα αίτια θανάτου του 39χρονου. Το πόρισμα για τον θάνατο της συντρόφου του ήταν καρδιακή προσβολή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε