Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ν. Αναδιώτης – Β. Παπαδοπούλου: Φωτογραφίζονται και μιλούν για το μωρό του θέλουν!

Ν. Αναδιώτης – Β. Παπαδοπούλου: Φωτογραφίζονται και μιλούν για το μωρό του θέλουν!

Το νιόπαντρο ζευγάρι υποδέχεται τη νέα χρονιά μαζί!

Ο Νίκος Αναδιώτης και η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδέχτηκαν νιόπαντροι τη νέα χρονιά! Το ζευγάρι ποζάρει μαζί για το περιοδικό OK! Και μιλάει στον Γιάννη Πουλόπουλο για τον έρωτά του που δεν ήταν με την πρώτη ματιά, τις καινούριες συνήθειες της συζυγικής καθημερινότητάς του αλλά και τη βαθιά θρησκευτική πίστη του. Ακόμα, εκμυστηρεύονται την επιθυμία τους για ένα μωρό!

Δεν ήσασταν πολύ νέοι για να παντρευτείτε;

Νίκος: Από τη στιγμή που συνάντησα τη Βασιλική, την πιο ξεχωριστή από όσες γυναίκες είχα γνωρίσει μέχρι τότε, δεν είχα τη διάθεση να ρισκάρω. Η Βασιλική ήρθε στη ζωή μου για κάποιο λόγο και ήθελα να παραμείνει.

Βασιλική: Με τον Νίκο γνωριστήκαμε σε ένα διαφημιστικό, όπου εγώ είχα αναλάβει το hairstyling. Δεν ήξερα ποιος είναι. Δεν ήξερα ούτε το όνομά του. Και παρόλο που μου συστήθηκε, έκανα τρεις μέρες για να μάθω να το λέω σωστά. (γελάει) Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση πάνω του ήταν ασφαλώς η εμφάνισή του. Αλλά στην πρώτη ώρα που μιλήσαμε το στοιχείο αυτό ήρθε τέταρτο, γιατί κέρδισαν η θετική του αύρα, το χιούμορ, η διακριτικότητά του, οι τρόποι του.

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε