Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ν. Δούνια στο TLIFE: “Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά και μου πήρε ένα χρόνο να τα χάσω”!

Η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ μιλά για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα…

Η Νόνη Δούνια επέστρεψε δυναμικά στην τηλεοπτική σκηνή με μια εκπομπή αφιερωμένη στους γονείς και τα παιδιά. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στο TLIFE για τη νέα εκπομπή “Γονείς από κούνια”, τη μητρότητα, αλλά και την εμπειρία της από τις δυο εγκυμοσύνες που είχε.

 

Με χαλαρή διάθεση και αισιόδοξη ματιά η Νόνη Δούνια που περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της και τα δυο της αγγελούδια, την κορούλα της, Ζαφειρία και τον γιο της, Στάθη μίλησε για τις εμπειρίες της ως μανούλα, για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τα κιλά που είχε πάρει και την επιλόχεια κατάθλιψη.

Πείτε μας λίγα λόγια για τη νέα εκπομπή που ξεκινήσατε στο ΣΚΑΪ.

 

Η εκπομπή λέγεται “Γονείς από κούνια”, προβάλλεται κάθε Κυριακή στο ΣΚΑΪ στις 12 σε εβδομαδιαία βάση αρχικά και από Οκτώβρη μπορεί να γίνει καθημερινή, αλλά αυτό δεν το ξέρω σίγουρα ακόμη. Τα θέματα με τα οποία ασχολείται η εκπομπή είναι θέματα υγείας, ομορφιάς, ανατροφής, συμπεριφοράς, εγκυμοσύνης, τοκετού και απευθύνεται σε γονείς, μαμάδες, μπαμπάδες και παιδιά.

 

Ακόμη, στην εκπομπή θα υπάρχουν ειδικοί από τον κάθε χώρο, όπως παιδίατροι, μαιευτήρες, γυναικολόγοι, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι και σεφ που θα δείχνουν παιδικές συνταγές και όχι μόνο.

 

Ποιος είχε την ιδέα για αυτήν την εκπομπή;

 

Η ιδέα και όλο το concept της εκπομπής ήταν δικά μου. Ζήτησα ένα ραντεβού με το σταθμό, πρότεινα αυτό το είδος εκπομπής, τους άρεσε και ξεκίνησε η συνεργασία μας. Στην εκπομπή μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν τους γονείς. Γονείς με μωρά, με μικρά παιδιά, με παιδιά σε προσχολική ηλικία, στην εφηβεία κλπ, αλλά και για προβλήματα ζευγαριών.

 

Το γεγονός ότι είστε μητέρα βοηθάει σε αυτό το project;

 

Αρκετά! Είμαι και εγώ μαμά και πολλά από αυτά τα θέματα με τα οποία ασχολούμαστε στην εκπομπή τα ξέρω και εμπειρικά. Μάλιστα, πολλές φορές μαθαίνω από αυτά τα θέματα και γίνομαι καλύτερη.

 
Διάβασε τι λέει η Ν. Δούνια για την οικογένειά της και τις εγκυμοσύνες της

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε