Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ν. Δραγούμη: Ο σύζυγός μου δεν έχει ”παλιώσει” για μένα, ούτε εγώ για εκείνον!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της, τις Real Housewives και το Dancing!

Η γνωστή ηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη, και διαγωνιζόμενη στο επιτυχημένο και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα σόου, ”Dancing with the stars”, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ!” μίλησε για την συμμετοχή της εκεί, τις Real Housewives of Athens και τον σύζυγό της.

Η Ναταλία, που δήλωσε ότι η συμμετοχή της στο ”Dancing…” ήταν αποτέλεσμα σωστού timing και παρακινήθηκε από τη φιλανθρωπική του υπόσταση, σε λίγες μέρες ξεκινάει γυρίσματα για την ταινία ”Μαμάδες βορείων προαστίων”.

Εκεί θα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη, την Τζίνα Αλοιμόνου, την Κατερίνα Παπουτσάκη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ποια είναι η άποψή της για τις ”Real Housewives”; Η ίδια θα συμμετείχε σε ένα παρόμοιο πρόγραμμα; ”Δεν θα συμμετείχα, γιατί δεν είναι ένα consept που αφορά στη δουλειά μου, αλλά στην προβολή της προσωπικής μου ζωής. Δεν κατακρίνω τις κοπέλες που συμμετέχουν. Είναι δικαίωμά τους. Νομίζω πάντως, ότι τις έχει κάψει ο τίτλος. Αυτές δεν είναι οι… αληθινές νοικοκυρές της Αθήνας. Ο τίτλος αυτός θα ταίριαζε περισσότερο με την εκπομπή του Alpha ”Κάτι ψήνεται”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε