Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ν. Δραγούμη: Θα χορέψει τελικά την Κυριακή;

Τι είπε η ίδια για τον τραυματισμό της στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου;

Η Ναταλία Δραγούμη δήλωσε ότι θα χορέψει στο “Dancing with the stars” τραυματισμένη. Ωστόσο, κανείς δε φαίνεται να κατάλαβε από τα λόγια της το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος, αφού… αυτός ο τραυματισμός παραλίγο να της στοιχίσει ακόμα και τη συμμετοχή της στο show.
 

Το πρόβλημα που έπαθε στις πρόβες, εντοπίζεται στους μύες της κοιλιάς. Η ηθοποιός μπορεί να χόρεψε κανονικά στο live της Κυριακής, αλλά πονούσε έντονα την ώρα του προγράμματος. Ο φυσιοθεραπευτής του show ζήτησε να της δώσει διάγνωση γιατρός, καθώς η κατάστασή της μπορούσε να είναι πολύ σοβαρή.
 
Η ηθοποιός προγραμμάτισε συνάντηση με το γιατρό το απόγευμα της Δευτέρας, από την οποία θα κρινόταν και αν θα συνέχιζε να χορεύει στο Dancing ή θα αποχωρούσε από το show. Οι γιατροί συνέστησαν τελικά στην Ναταλία, όπως είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Ευγενία Μανωλίδου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις κινήσεις της αλλά προς το παρόν το πρόβλημα που αντιμετώπισε δεν κρίνεται απαγορευτικό για την συμμετοχή της στο “Dancing”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε