Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ν. Ευαγγελάτος – T. Στεφανίδου: Στο event για την παρουσίαση του νέου κινητού Samsung GALAXY S III

Ν. Ευαγγελάτος – T. Στεφανίδου: Στο event για την παρουσίαση του νέου κινητού Samsung GALAXY S III

Το νέο κινητό της Samsung είναι εδώ…

Στο εντυπωσιακό event που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Balux για την παρουσίαση του νέου κινητού Samsung βρέθηκαν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου. To νέο Samsung GALAXY S III είναι γεγονός και έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζουμε στην κινητή τηλεφωνία.

 

Το Samsung GALAXY S III αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας και έρχεται να ανταγωνιστεί το iPhone 4. Με νέες πρωτοποριακές εφαρμογές, όπως: S Voice που ακούει τη φωνή σου, το Social Tag για να μαθαίνεις τα νέα των φίλων σου, το Direct Call για άμεσες κλήσεις , το Smart Stay που αναγνωρίζει αυτόματα το πότε κοιτάς τη συσκευή, το S Beam για να μοιράζεσαι άμεσα και γρήγορα φωτογραφίες και video με τους φίλους σου και πολλά ακόμη.

 

Ένα κομψό και εύχρηστο κινητό με καμπύλες και μεγάλη οθόνη υψηλής ευκρίνειας HD Super AMOLED 4,8 ιντσών και υψηλή ανάλυση για να απαθανατίζεις κάθε αγαπημένη σου στιγμή.

Το “παρών” στη λαμπερή βραδιά έδωσαν και ο Θανάσης Τσαλνταμπάσης με την σύντροφό του, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιώργος Σατσίδης και πολλοί άλλοι.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε