Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ν. Γαλακτερός για Ρ. Κορομηλά: ”Δεν θα δω τη πρεμιέρα της”!

Ο Νάσος Γαλακτερός μιλάει για την Ρούλα Κορομηλά και για τη νέα του σχέση.

Ο Νάσος Γαλακτερός απέχει εδώ και πολύ καιρό από τα μέσα. Ευτυχισμένος και πιο ήρεμος από ποτέ, έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στο TV Weekend. Έχοντας αφήσει πλεόν το μπάσκετ πίσω του, ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος στον Άγιο Δημήτριο.

Μοιραία, η συζήτηση ήρθε στη πρώην σύζυγό του, Ρούλα Κορομηλά. ”Σε λίγο καιρό θα βγει το διαζύγιο και τυπικά, γιατί ουσιαστικά το έχουμε πάρει εδώ και χρόνια. Σε μία σχέση φταίνε πάντα και οι δύο. Ο χωρισμός μας ήρθε ως φυσική φθορά. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά και ευτυχισμένη”, δηλώνει.

Ο Νάσος απάντησε και στην ερώτηση αν θα δει την πρεμιέρα του Big Brother, όπου παρουσιάστρια θα είναι η Ρούλα. ”Δεν βλέπω πολύ τηλεόραση. Λίγο που την είδα μου φάνηκε μια χαρά. Την πρεμιέρα δεν θα τη δω, γιατί εκείνη την ώρα έχει αγώνα ο γιος μου”.

Μίλησε επίσης και για την τωρινή του σχέση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου: ”Με τη Νάνσυ γνωριστήκαμε όταν μου είχε πάρει μία συνέντευξη για το περιοδικό που εργάζεται. Είναι ευχάριστη, ολοκληρωμένη προσωπικότητα και ευτυχισμένη από μόνη της. Με τον γιο μου, τον Παύλο, έχουν κάνει κόμμα. Της ζητάω να με αποκαταστήσει γιατί είμαι single father, αλλά δεν θέλει ακόμα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε