Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ν. Γερμανού: Δεν περιμένω μια μεγάλη αγάπη, αλλά έναν δυνατό έρωτα!

Μιλά για τον έρωτα, την υιοθεσία, την Σίσσυ και τον Παύλο Σταματόπουλο.

Η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξη που έδωσε στην Real Life, μίλησε για την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί, τον έρωτα, τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Παύλο Σταματόπουλο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το Chart Show κάνει πρεμιέρα στις 9 του μήνα.

Επιπλέον, όσον αφορά στην Έλενα Παπαβασιλείου, η Ναταλία αποκάλυψε πως ύστρεα από γκάλοπ που έκανε σε άντρες φίλους της, τα ενθουσιώδη επιφωνήματα την έκαναν να πει στην Έλενα: ”Ακόμα και αν έχει -10 βαθμούς έξω, δεν θέλω ποτέ να σε δω με πολλά ρούχα”. Η Έλενα μάλιστα γέλασε τότε και της είπε ”Άσ’ το πάνω μου’‘.

Ακόμη, εξομολογείται ότι δεν είναι ερωτευμένη, αλλά θα της άρεσε πολύ μιας και για εκείνη ο έρωτας είναι σαν τη σκιά. ”Όσο τον κυνηγάς φεύγει. Όταν πάψεις να ασχολείσαι, τότε έρχεται”, είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία και στη συνέχεια, τόνισε: ”Δεν περιμένω μια μεγάλη αγάπη. Έναν δυνατό έρωτα! Δεν με πειράζει να πέσω και στα πατώματα, γιατί και το πάτωμα είναι ένα πολύ ωραίο μέρος του σπιτιού. Και άλλωστε, στα πατώματα γράφονται τα καλύτερα τραγούδια”.

Για το συμβόλαιό της για την εκπομπή ”Μες στην καλή χαρά”, που λήγει την 1η Ιανουαρίου – μειώθηκε η διάρκειά του

”Δεν έχω την πολυτέλεια να αγχώνομαι για αυτό. Είμαστε σε μια φάση που πρέπει να λέμε Δόξα τω Θεώ που έχουμε δουλειά. Κάποτε θυμάμαι υπέγραφα 5ετή συμβόλαια εμ κανάλια και έλεγα: είναι δυνατόν να με δεσμεύουν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; …Και γκρίνιαζα. Τώρα μου φαίνεται σαν να βλέπω ταινία μις άλλης εποχής, σαν να μην τα έχω ζήσει εγώ αυτά. Ξαφνικά βιώνουμε την τηλεόραση των 3μηνων συμβολαίων. Θα περάσουμε δύσκολο χειμώνα, αλλά υπάρχουν συνάνθρωποί μας που μετράνε το ψωμί που τρώνε. Ας μην ασχοληθούμε τόσο με την τηλεόραση, όταν ο διπλανός μας δεν θα μπορεί να πληρώσει το πετρέλαιο για την οικογένειά του.”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε