Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ν. Γερμανού: Υπάρχει κάποιος για τον οποίο νιώθω ερωτικά, αλλά είμαι πολύ καλή στο να κρύβω τα αισθήματά μου!

Μιλά για την ηλικία της, τη σχέση που έκρυψε και την υιοθεσία ενός παιδιού…

Η γνωστή παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, δηλώνει ερωτευμένη, εξομολογείται ότι με έναν ηλίθιο τρόπο συνειδητοποιούσε πάντα πόσο αγαπούσε έναν άντρα, μόνο αφού τον έχανε και σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”People”, μιλά για την ηλικία της, τη σχέση της που έκρυψε και την υιοθεσία ενός παιδιού…

”Δεν ξέρω τι πάει στραβά μ’ εμένα. Έχω πραγματικά πολλές προδιαγραφές για να είμαι μία πάρα πολύ καλή σύντροφος. Δεν ζηλεύω, δεν καταπιέζω, αφήνω άπλετο χώρο και χρόνο στον άλλον, κάνω εκπλήξεις, έχω πλάκα, αλλά προφανώς όλα αυτά που προσφέρω τα ζητάω κιόλας. Και κάπου εκεί αρχίζει να χαλάει το γλυκό, γιατί οι άντρες γουστάρουν πολύ να τους δίνεις ελευθερία, αλλά όχι να σου δίνουν. Σε αυτό λοιπόν, το κρίσιμο ηλικιακό σταυροδρόμι που έχω μόλις αφήσει πίσω μου, το στρογγυλό αριθμό των 40, και προχωράω στα επόμενα νούμερα, κάθομαι κι αναρωτιέμαι, αν πραγματικά εκεί έξω υπάρχει αυτό που λέμε το άλλο μου μισό και με περιμένει ή αν το άλλο μου μισό προσπέρασε και πρέπει να κάνω κάτι για να το ξανακερδίσω”, δηλώνει η Ναταλία χαρακτηριστικά.

Η Ναταλία δεν μας έχει κρύψει ποτέ καμία της σχέση, εκτός από…

”Υπάρχει κάποιος για τον οποίο νιώθω ερωτικά, αλλά είμαι πολύ καλή στο να κρύβω τα αισθήματά μου όταν θέλω. Να νιώθω δηλαδή ερωτευμένη, αλλά να μην του το λέω… Δεν έχω κρύψει καμία μεγάλη μου σχέση ποτέ -γιατί για όλες ήμουν περίφανη- εκτός από μία, που οι λόγοι για τους οποίους δεν δημοσιοποιήθηκε με κάνουν να νιώθω ακόμη πιο περήφανη γι’ αυτήν.  Οι λόγοι έχουν να κάνουν με την εποχή μας, όπου πολλές φορές η δουλειά επηρεάζει την προσωπική μας ζωή… Θα μπορούσα να επανασυνδεθώ με κάποιον πρώην σύντροφό μου, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να αναφερθώ σε κάποιον με το όνομά του.”

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε