Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ν. Καλογρίδη: ” Τις δουλειές του σπιτιού θα τις κάνω με το δικό μου τρόπο. Με κόκκινο κραγιόν και γόβες”

Ν. Καλογρίδη: ” Τις δουλειές του σπιτιού θα τις κάνω με το δικό μου τρόπο. Με κόκκινο κραγιόν και γόβες”

Η ανατρεπτική Νατάσα Καλογρίδη, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ ως σέξι νοικοκυρά και …

Η ανατρεπτική Νατάσα Καλογρίδη, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ ως σέξι νοικοκυρά και τόνισε, “ Εγώ ακόμα και τις δουλειές του σπιτιού θα τις κάνω με τον δικό μου τρόπο. Μπορεί να βάλω το κόκκινο κραγιόν μου, να φορέσω τις γόβες μου και να πλύνω τα πιάτα”. Η ηθοποιός μιλάει ακόμα για την εμφάνιση της στο FIX, για το σεξ, αλλά και για το ενδεχόμενο ένος δεύτερου γάμου!

 Έχεις δηλώσει ότι θα έπληττες αν έπαιζες συνέχεια στους ίδιους ρόλους. Ωστόσο τόσο η Τζέη από το Αμάρτημα της μητρός μου όσο και η Πάτυ χύμα, που ανέβηκε στο Γκαράζ του ιδρύματος, “ Μιχάλης Κακογιάννης”, είναι δυο γυναίκες εθισμένες στο σεξ.

Δεν έχει καμία σχέση η μια ηρωίδα με την άλλη. Η Τζένη είναι σεξομανής και την είδαμε πολλές φορές να ταΐζει μέλι τους άντρες για να μπορούν να αποδώσουν. Η Πάτυ δεν είναι η πορνοστάρ με την έννοια που οι περισσότεροι έχουμε στο μυαλό μας. Είναι ένα ευφυέστατο άτομο που βρίσκεται μέσα στις ελιτίστικες παρέες και με τον τρόπο ζωής της επηρεάζει μέχρι και τον Άντι Γουόρχολ, ο οποίος είχε πει για αυτή ότι αντιπροσωπεύει την απόλυτη έννοια της λέξης “ γυναίκα”. Κατά τη γνώμη μου, η μανία και η πώρωση είναι καταστροφικές γιατί σε τυφλώνουν και σε κάνουν να βλέπεις τα πράγματα μονοδιάστατα.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε