Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ν. Καρρά στο TLIFE: Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Μου το έχει αποδείξει η ζωή!

Η ηθοποιός μίλησε για το “50-50” και την Πολυκατοικία, τις ανθρώπινες σχέσεις και τον γάμο!

Η Νικολέτα Καρρά είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός που δηλώνει πως, σε όλες τις δουλειές που έχει κάνει, έχει περάσει πολύ καλά. Και μπορεί το 50-50 για την ίδια να κατατάσσεται ψηλά, αλλά αυτό δεν ακυρώνει τις υπόλοιπες συνεργασίες της, μέχρι σήμερα. Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της κι έμαθε τις απόψεις της για την απιστία, τον γάμο και τα παιδιά, τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί.

Ταυτίζεται με τον ρόλο της στο 50-50;Τον ρόλο μου στο 50-50 τον έχω αγαπήσει, αλλά δεν θα έλεγα ότι ταυτίζομαι με την ”Μαρία”. Έχω αγαπήσει όμως τον ρόλο πολύ, γιατί αυτή η δουλειά έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για ‘μένα, οπότε ό,τι έχει να κάνει με το 50-50 είναι μέσα στην καρδιά μου. Ο ρόλος είναι κάτι που έχω λατρέψει και εγώ και ο κόσμος. Όταν πήρα τα πρώτα σενάρια στα χέρια μου, δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία η σειρά. Ήταν έκπληξη και κάτι που συνέβαινε σταδιακά, δεν έγινε με το πέρασμα του χρόνου.”

Ποια η σχέση της με τον Σάκη Μπουλά και τους άλλους συνεργάτες της; ”Η χημεία που έχουμε όλοι μεταξύ μας, σ’ αυτό το σίριαλ είναι μοναδική. Με τον Σάκη Μπουλά, έχουμε εξαιρετική συνεργασία και εκτός αυτού, και μια ανθρώπινη σχέση. Εκτός του ότι τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν συνάδελφο, τον αγαπάω πάρα πολύ και σαν άνθρωπο.”

Θα μπορούσε να ανεχτεί μια άσωτη ζωή σαν εκείνη του ”Παυλίτου”; ”Η πρώτη απάντηση που μου έρχεται είναι όχι, αλλά από την άλλη εξαρτάται. Σε τι φάση θα με έβρισκε, ποιες θα ήταν οι συνθήκες που θα γινόταν αυτό. Αν μια σχέση ξεκινούσε έτσι, δεν θα το δεχόμουν και θα έφευγα από αυτή. Αλλιώς όμως, συμπεριφέρεσαι στην αρχή μιας σχέσης κι αλλιώς όταν αυτή έχει προχωρήσει μέχρι την οικογένεια. Εξαρτάται από τις συνθήκες που θα επικρατούσαν.”

Πώς βλέπει την απιστία; Έχει απατήσει; ”Δεν έχω απατήσει ποτέ. Είναι κάτι που βρίσκεται μακριά από το δικό μου το μυαλό, όσον αφορά στη δική μου νοοτροπία. Ξέρω όμως, ότι οι άντρες το συνηθίζουν αυτό περισσότερο από τις γυναίκες. Δεν ξέρω πώς θα το αντιμετώπιζα, αν μάθαινα ότι ο σύντροφός μου μ’ έχει απατήσει, δεν το έχω μάθει ποτέ. Νομίζω είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να το χειριστώ, αλλά δεν θα ήθελα να είμαι απόλυτη, γιατί… ποτέ δεν ξέρεις.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε