Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ν. Κουτροκόη: Μιλά στο TLIFE για τις προετοιμασίες του γάμου της και το “Πρωινό Ant1”!

Ν. Κουτροκόη: Μιλά στο TLIFE για τις προετοιμασίες του γάμου της και το “Πρωινό Ant1”!

Όλα όσα αποκάλυψε για την πρεμιέρα της Δευτέρας και τις ετοιμασίες του γάμου της…

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας το καλοκαιρινό “Πρωινό Ant1” με την Δώρα Κουτροκόη και τον Νίκο Ρογκάκο. Το νέο τηλεοπτικό δίδυμο που φάνηκε να έχει καλή χημεία έκανε δυναμική αρχή στην πρωινή ζώνη του Ant1 και θα μας κρατά συντροφιά όλο το καλοκαίρι με τα “καυτά” θέματα της επικαιρότητας.

 

Λίγο μετά την πρεμιέρα, το TLIFE επικοινώνησε με την Ντόρα Κουτροκόη που μίλησε για το άγχος της πρώτης εκπομπής, τη συνεργασία της με τον Νίκο Ρογκάκο που γνώριζε και εκτός τηλεοπτικού πλατό και τις ετοιμασίες του γάμου της.

 

Η δημοσιογράφος του Ant1 που αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά τις εκκλησίας την πρώτη Σεπτεμβρίου με τον εδώ και 7 χρόνια σύντροφό της Μανώλη Λουπασάκη, μίλησε για την παραδοσιακή τελετή που ετοιμάζει στην Κρήτη και την πρόταση γάμου που της έκανε ο καλός της.

 

Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα μετά την πρεμιέρα του καλοκαιρινού “Πρωινού Ant1”; Υπήρχε άγχος;

 

Το άγχος υπήρχε από την προηγούμενη μέρα που έγινε η προετοιμασία για την εκπομπή. Μπορεί να ήμουν δυο χρόνια στο στούντιο, αλλά είναι διαφορετικό το να έχεις εσύ την ευθύνη της εκπομπής από το να είσαι συμπαρουσιαστής. Μόλις, όμως, βγήκαμε στον αέρα με τον Νίκο ταιριάξαμε και νιώσαμε άνετα. Όπως καταλαβαίνεις έφυγε το άγχος και εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε παραγωγικοί.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για το γάμο της

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε