Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ν. Λοτσάρη: “Δεν θα έλεγα όχι σε ένα δεύτερο γάμο”

Ν. Λοτσάρη: “Δεν θα έλεγα όχι σε ένα δεύτερο γάμο”

Η Νίνα Λοτσάρη αφήνει πίσω της το παρελθόν και κάνει νέα σχέδια, επαγγελματικά και προσωπικά!

Έχει πέρασει αρκετό διάστημα από τότε που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που απαθανάτιζαν την Νίνα Λοτσάρη με τον νέο της σύντροφο. Και από τότε πολλά έχουν αλλάξει στην ζωή της Νίνα Λοτσάρη ενώ κάνει σχέδια και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Επαγγελματικά, στις 17 Δεκεμβρίου πρόκειται να την δούμε στο θέατρο Badminton σε  μια συνεργασία έκπληξη με την Ευγενία Μανωλίδου. Και με αφορμή την επικείμενη συνεργασία τους, η Νίνα Λοτσάρη μίλησε στο Θέμα People, μεταξύ άλλων απαντώντας και σε μερικές προσωπικές ερωτήσεις.

Για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι και την έδειχναν σε πολύ τρυφερές στιγμές με τον νέο της σύντροφο η Νίνα Λοτσάρη απάντησε: “Θεωρώ πως μου την είχαν στημένη. Η απρόσμενη εξέλιξη στον γάμο μας με τον Κωνσταντίνο ήταν κάτι εντελώς προσωπικό μας. Θεώρησα, λοιπόν, ότι δεν αφορά τον υπόλοιπο κόσμο. Γι’ αυτό και είναι λογικό ο καθένας να βγάλει εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα. Αυτό με ενόχλησε και όχι η ουσία του πράγματος. Δεν είχα τίποτα να κρύψω. Ο καθένας είχε πάρει τον δρόμο του στην προσωπική του ζωή.”

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε