Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

N. Μπουλέ: “Δεν δέχτηκα πρόταση από τον Ant1 για το πρωινό!”

Η γνωστή παρουσιάστρια βάζει τα πράγματα στη θέση τους και απαντά στα σενάρια για το “Πρωινό” του Ant1…

Για τα σενάρια που την ήθελαν να είναι στο πρωινό του Ant1 Με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου, την εκπομπή “Total Black out” που θα παρουσιάσει και το “Elatte” μίλησε η Νάντια Μπουλέ.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο “Down Town” ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη με το concept του “Total Βlack Οut” που θα παρουσιάζει. “Είναι μια εκπομπή που θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του Ant1 και θα ξεκινήσει μέσα στο Νοέμβριο. Νομίζω ότι είναι μια πρόταση που έρχεται την κατάλληλη στιγμή, λόγω και της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, γιατί προσφέρει πολύ γέλιο”, είπε χαρακτηριστικά.

 

Για τα σενάρια που την ήθελαν να είναι στο “Πρωινό Ant1” ανέφερε πως εκτιμά πολύ τον Χρήστο Φερεντίνο και ότι δεν υπάρχει καμιά κόντρα μεταξύ τους, υπογραμμίζοντας το εξής: “Συγκεκριμένη πρόταση από τον Ant1 για το πρωινό δεν μου έγινε ποτέ… Τα σχόλια και οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται πάντα, όπως ξέρεις” και συμπλήρωσε: “Αν ο ΑΝΤ1 μου πρότεινε να είμαι στο πρωινό του, θα ήμουν. Είναι το κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι και σέβομαι απόλυτα”.

 

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε