Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ν. Μπουλέ: ”Το Fame, οι πρώην σύντροφοι και τα λάθη στον έρωτα”

Ν. Μπουλέ: ”Το Fame, οι πρώην σύντροφοι και τα λάθη στον έρωτα”

Θυμάται τον πρώτο της έρωτα, αναπολεί τα μαθητικά της χρόνια και αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει.

Στον “πυρετό της δόξας” βρίσκεται η Νάντια Μπουλέ το τελευταίο διάστημα αφού πρωταγωνιστεί στο θρυλικό μιούζικαλ Fame. Λίγο πριν χτυπήσει το τρίτο κουδούνι του θεάτρου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού ΟΚ! Και μιλάει στον Γιάννη Πουλόπουλο για τον πρώτο της έρωτα, αναπολεί τα μαθητικά της χρόνια και αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στον έρωτα.

Η Σερίνα που υποδύεσαι στην παράσταση είναι πολύ ντροπαλή με τα αγόρια. Στην πραγματική σου ζωή έχεις κάνει ποτέ το πρώτο βήμα;
Όχι ποτέ. Ντρέπομαι πάρα πολύ. Είμαι υπέρμαχος της πιο παραδοσιακής σχολής προσέγγισης και θέλω ο άντρας να κάνει την πρώτη κίνηση. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, μου αρέσουν οι άντρες που έχουν χιούμορ. Αν ένας άντρας χρησιμοποιήσει το χιούμορ για να με προσεγγίσει, θα διευκολύνει πολύ τα πράγματα. Και βέβαια πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή γιατί χρειάζομαι χρόνο για να εξοικειωθώ με τον άλλο και να ανταποκριθώ. Για αν καταλάβεις, με το πρώτο μου αγόρι, τον Δημήτρη, ήμασταν φίλοι για τρία χρόνια και μετά εξελίχθηκε σε σχέση.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για τους πρώην της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε