Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ν. Μπουλέ στο TLIFE: “Έχω κάνει ψυχανάλυση και ήταν από τα πιο χρήσιμα, που έκανα στη ζώη μου”!

Η Νάντια μίλησε στο TLIFE για το Dancing With The Stars, την ψυχανάλυση και τον γάμο!

H Nάντια Μπουλέ  που, αυτό το διάστημα, όλοι θαυμάζουμε για την εξαιρετική επίδοσή της στο Dancing, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TLIFE μίλησε για όσους έχει ξεχωρίσει στο σόου, τον γάμο και την ψυχανάλυση. Παρόλο που η ίδια δεν αναφέρει ποιον θεωρεί φαβορί, καθώς δεν πιστεύει σ’ αυτά, αποκαλύπτει με ποιον διαγωνιζόμενο έχει δεθεί περισσότερο κι αποκαλύπτει αν θα δεχόταν να συνυπάρχει σε σχέση, με κάποιον που θα την καταπίεζε!

Γιατί είχες αρνηθεί να συμμετάσχεις στο ”Dancing with the stars”; ”Φέτος που μου έγινε η πρόταση στην αρχή απάντησα αρνητικά, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις με εμφανίσεις στο ”Ηalf Νote”. Η ανακοίνωση της ημερομηνίας της πρεμιέρας έπεφτε σε ημέρα που είχα live οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούσα να έχω συμμετοχή κι είχα απαντήσει αρνητικά. Μετά όμως, η πρεμιέρα, για διάφορους λόγους της παραγωγής, μετατοπίστηκε για μια εβδομάδα μετά, οπότε και ξανασυζητήσαμε το ενδεχόμενο κι αποφασίσαμε να είμαι”.

Τι ήταν αυτό που σε παρακίνησε τελικά να συμμετάσχεις; ”Ο λόγος που με παρακίνησε είναι αφενός το αντικείμενο, που είναι πολύ ευχάριστο και αποτελεί μια καλή ευκαιρία για εμάς, που δεν ασχολούμαστε επαγγελματικά με τον χορό, να ξεδώσουμε. Επίσης, όλο αυτό συνδυάζεται μ’ έναν πολύ καλό σκοπό. Πέρσι μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα και φέτος νομίζω ότι θα είναι εξίσου καλή η συμμετοχή”.

Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε