Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ν. Παπαδημητρίου: Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού!

Μιλά για τα παιδάκια της, τον πρώην σύζυγό της και αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα της που δεν γνωρίζαμε…

Η 33χρονη ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People” μίλησε για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη, τους δυο γιους της –τον 7χρονο Διονύση και τον 6χρονο Φίλιππο– καθώς και για τα εμπόδια που έχει συναντήσει μέχρι σήμερα στον επαγγελματικό της χώρο.

Η ίδια παραδέχεται όσον αφορά στην τηλεόραση, ότι της έλειψε μια καλή τηλεοπτική δουλειά, αλλά δεν θα έκανε ποτέ τηλεόραση απλώς για να την κάνει, ενώ στη συνέχεια, ανέφερε σχετικά με τα εμπόδια που συνάντησε στην πορεία της:

”Ήμουν αρκετά τυχερή. Με απογοήτευσαν όμως, κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα και είχα δεθεί μαζί τους κι αυτό μου ήταν δύσκολο. Τα δύο τελευταία χρόνια υπήρξαν τέσσερα τέτοια παραδείγματα, τα οποία με ταρακούνησαν. Ωστόσο, προσπαθώ να μην επηρεάζομαι συναισθηματικά απ’ αυτές τις καταστάσεις.”

Οι καταστάσεις που την κάνουν σκληρή

”Δεν θα με χαρακτήριζα σκληρή. Μόνο για τα παιδιά μου θα μπορούσα να φτάσω στα άκρα. Διαφορετικά ούτε για μένα την ίδια δεν χάνω την ηρεμία μου. Μου αρέσει να λύνω τα προβλήματά μου με χαμηλούς τόνους, δεν μ’ αρέσουν οι ”χοντράδες”.”.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε