Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ν. Παπαδημητρίου: Παιχνίδια και βουτιές με τους γιους της στη Μύκονο!

Δες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές τους….

Κάθε μέρα “τσακώνουμε” και κάποιον καινούργιο επισκέπτη στο νησί των ανέμων. Μόλις χθες σου δείξαμε φωτογραφίες της Εύης Βατίδου με τον Μιχάλη Σταθοκωστόπουλο, της Ειρήνης Μερκούρη και των φιλενάδων… Έλενας Παπαβασιλείου και Κατερίνας Καινούργιου.

Σήμερα λοιπόν, το TLIFE σου παραθέτει φωτογραφίες της σέξι μαμάς και ταλαντούχας ηθοποιού, Ντορέττας Παπαδημητρίου! Η Ντορέττα που κατέφθασε στη Μύκονο την περασμένη Πέμπτη, φρόντισε να ενημερώσει αμέσως τους διαδικτυακούς της φίλους και να τους δείξει φωτογραφίες από την παραμονή της εκεί, μέσω του Twitter της!

Η μαμά Ντορέττα, συνεχίζει ν’ απολαμβάνει τα μπανάκια της στην παραλία της Ψαρρούς, με την συντροφιά των αντρών της ζωή της… Και φυσικά αυτοί δεν είναι άλλοι, από τους δύο μικρούς της γιους! Άλλωστε, είναι γνωστό πόσο μεγάλη αδυναμία τους έχει, μιας και η ίδια έχει δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι για εκείνη είναι το σπουδαιότερο πράγμα στον κόσμο, καθώς κι ότι έχει μια πολύ δεμένη και ιδιαίτερη σχέση μαζί τους!

Οι τρεις τους λοιπόν, απαθανατίστηκαν από τον φακό του TLIFE στην παραλία,  όπου απόλαυσαν, παρέα με μια φίλη της Ντορέττας τα παιχνίδια στη θάλασσα και την άμμο, έκαναν ηλιοθεραπεία και με χαρούμενη και χαλαρή διάθεση πόζαραν στον φακό!

Δες φωτογραφίες στο tlife.gr!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε