Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ν. Παπαδημητρίου στο ”Μίλα” για τους γιους, τα όριά της και… τον λάθος άντρα!

Δες το βίντεο…

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φιλοξενήθηκε στο πλατώ της εκπομπής ”Μίλα”. Εκεί με αφορμή το Mail που έστειλε τηλεθεάτρια στην εκπομπή ζητώντας τη γνώμη της γυναικοπαρέας για το αν θα πρέπει να βοηθά οικονομικά την αδερφή της, παρόλο που ο σύζυγός της δεν συμφωνεί, η Ντορέττα δήλωσε στην Τατιάνα, την Σοφία και την Μαρία:

”Eννοείται να συνεχίσει να τη στηρίζει. Δεν το συζητάω. Τώρα τι θα έλεγε ο άντρας, εγώ λίγο θα υπολόγιζα… Η αδερφή μου είναι πάνω από αυτό και ο άντρας θα έπρεπε να το σεβαστεί. Θα στήριζα οικονομικά την αδερφή μου ό,τι κι αν έλεγε ο άντρας μου. Η οικογένεια είναι πάνω από τον άντρα, είναι αίμα. Το παιδί είναι αίμα, ο άντρας όχι…

Η αδερφή μου είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερή μου. Διαφωνούμε σε πολλά αλλά είναι ο φύλακας άγγελός μου. Την αγαπώ πολύ. Με συμβουλεύει για τους άντρες, βέβαια δεν συμφωνούμε και πολύ σ’ αυτό το κομμάτι… Πάντα όμως, θα πάω στην αδερφή μου να ακούσω τι έχει να μου πει… Είναι πολύ αντικειμενική σ’ αυτά που θα μου πει, δεν θα μου χαϊδέψει τα αφτιά. Συνήθως μου λέει αυτά που δεν θέλω να ακούσω. (γέλια)”

”Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ λάθος άντρα”!

”Δεν πολυπιστεύω στον λάθος άντρα, γιατί αν το καλοσκεφτείς, αυτός που τελικά χαρακτηρίζεται ως λάθος, κάποτε ήταν σωστός. Και ήταν ο ίδιος. Απλά εμείς, κάποια στιγμή μέσα στη σχέση ξαφνικά κάτι παθαίνουμε και θέλουμε να τον κάνουμε κάτι άλλο, να τον αλλάξουμε λίγο. Και τελικά αποδεικνύεται λάθος.

Αλλά πώς γίνεται κάποτε να ήταν ο σωστός -εφόσον τον επέλεξες- και μετά να γίνεται λάθος;… Σαν Ντορέττα δεν μου έχει συμβεί να έχω κάποιον τόσο φανερά ”χάλια”, σε κάθαρμα της κοινωνίας και να πάω να πέσω πάνω του. Στην παράσταση όμως, ο ρόλος μου έχει κάτι τέτοιο…”

   Διάβασε όλη τη συνέντευξη και δες βίντεο και φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε