Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

N. Ράλλη: “Με τον Μαλέλη αισθάνομαι σαν μαθήτρια με τον καθηγητή στο σχολείο! “

N. Ράλλη: “Με τον Μαλέλη αισθάνομαι σαν μαθήτρια με τον καθηγητή στο σχολείο! “

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο ΜΤV η Νικολέτα Ράλλη!

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη αυτή την Τετάρτη στις 20.00  στο ΜΤV η Νικολέτα Ράλλη! Η μελαχρινή απάντηση του Star στην Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτεται σε μια εξομολόγηση που θα συζητηθεί. Η Νικολέτα μιλάει για πρώτη φορά με εξονυχιστικές λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκε στην μεσημβρινή ζώνη του καναλιού της Κηφισιάς, αν συναντιέται με τη Χριστίνα Λαμπίρη, τι πιστεύει για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πώς αισθάνεται απέναντι στον σπουδαίο δάσκαλο της δημοσιογραφίας Σταμάτη Μαλέλη, αλλά και ποιος τύπος άντρα την συγκινεί. Τέλος, η ανερχόμενη παρουσιάστρια κάνει δήλωση σοκ στον Γιώργο λέγοντας: “Θα έκανα παιδί εκτός γάμου!”

Για το Made in Star:

Με κολακεύει να με αποκαλούν το νέο αστέρι του Star, μακάρι να διατηρηθεί αυτό και γενικώς… εις ανώτερα!

Κάποια στιγμή με κάλεσαν στο Star για μία πρόταση που είχαν για μένα και εγώ ρώτησα “γιατί εμένα;” και εκείνοι μου είπαν ότι με είχαν εντοπίσει στα “Σφηνάκια” που παίζονταν διαρκώς σε επανάληψη στον Alpha, αλλά και ως καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη.

Η πλάκα είναι ότι όταν τελικά πήρα τη δουλειά στο STAR, μου έλεγαν «επιτέλους μία μελαχρινή κοπέλα!». Εγώ σκέφτηκα “μα είμαι στο STAR όχι στον ΑΝΤ1”!

 
Δες στο TLIFE τι αποκάλυψε για τον ανατγωνισμό με την Ελένη Μενεγάκη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε