Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

N. Θεοδωρίδου: Η Ε. Μενεγάκη ήταν πάντα πρώτη!

N. Θεοδωρίδου: Η Ε. Μενεγάκη ήταν πάντα πρώτη!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 30.09.2010 | 13:50

tlife

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάει για τη νέα της συνεργασία με το Anodos, για την οικονομική κρίση, τη προσωπική της ζωή αλλά και για την κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνει συνεχώς πρόβες στο Anodos όπου θα εμφανίζεται μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, τον Κώστα Μαρτάκη και τον Ηλία Βρεττό. ''Τελικά, είναι ωραίο να δουλεύεις με νέους χαρούμενους, ακομπλεξάριστους ανθρώπους. Βλέπεις και τα τρία παιδιά είναι τρεις νέοι άνρωποι, που έχει ο καθένας την πορεία του, τα ονειρά του, τις αγωνίες του. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να τους δώσω να καταλάβουν ότι όταν θα ανεβαίνουν στη σκηνή δεν θα δουλεύουν για μένα. Σκοπός δεν είναι να δημιουργήσουν αυτοί το καλό κλίμα για να βγω εγώ και να κλέψω τις εντυπώσεις. Όλοι θα δουλεύουμε για όλους'', δηλώνει η Νατάσα στο DownTown.

Η τραγουδίστρια μιλάει για την οικονομική κρίση στα μαγαζιά. ''Όντως είναι πολύ ακριβά τα μαγαζιά. Όντως τα πράγματα είχαν ξεφύγει. Τώρα η κρίση βοηθάει στο να επανέλθουν στο πραγματικό τους μέγεθος'', τονίζει ενώ στο αν την έχει αγγίξει αυτή η κατάσταση απαντά: ''Είμαι φύσει μετρημένη, δεν έκανα ποτέ έξαλλη ζωή, ώστε τώρα να χρειαστεί να τη μαζέψω. Βλέπεις είμαι μητέρα μεγαλώνω παιδιά και τα μεγαλώνω κυρίως με τις δικές μου δυνάμεις. Δεν είχα ποτέ πλάτες, κληρονομιές, πλούσιους γονείς. Ξέρω πως η δουλειά μου είναι η μοναδική πηγή των εσόδων μου. Άρα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν ή μαζεύονται, μαζεύομαι κι εγώ''.

Κι όσον αφορά την κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη, λέει: ''Η Ελένη; Πρώτη θα είναι και πάλι. Πρώτη, ουσιαστικά, ήταν πάντα''.

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο