Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ν. Θεοδωρίδου: “Θέλω να ζω τον έρωτα με πάθος”

Ν. Θεοδωρίδου: “Θέλω να ζω τον έρωτα με πάθος”

Όλα όσα έζησε μέχρι σήμερα, ο έρωτας, οι ευαισθησίες της, οι δυνάμεις και οι μεγάλες αδυναμίες που ποτέ δεν προσπάθησε να κρύψει.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θεωρείται η αυθεντικότερη λαϊκή τραγουδίστρια της εποχής μας. Η τραγουδίστρια, με αφορμή την συναυλία της στην Μεγαλόνησο, μιλά στο Down Town Κύπρου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου για όλα όσα έζησε μέχρι σήμερα, τον έρωτα, τις ευαισθησίες της, τις δυνάμεις και τις μεγάλες αδυναμίες που ποτέ δεν προσπάθησε να κρύψει.

Τα λάθη σας ήταν σημαντικότερα από τις όποιες επιτυχίες σας;

Ενδεχομένως να είναι τα λάθη που σε οδηγούν στο σωστό δρόμο. Βεβαίως και έχω κάνει λάθη, αλλά ως χαρακτήρας, ως φύση και θέση απέναντι στη ζωή, θυμάμαι πάντοτε τα καλά. Ωστόσο, τα λάθη μου δεν ήταν άξια να με βγάλουν απ’ την πορεία μου. Ήταν λάθη που μπορούσαν να διορθωθούν, που κατανοούσα στην πορεία -και αυτό ήταν το πιο σημαντικό, ώστε να μην τα επαναλάβω- και εντέλει έμαθα από αυτά.

Μπορείτε να μου ονομάσετε ένα από αυτά;

Τα λάθη στη δική μας δουλειά εστιάζονται στις συνεργασίες. Έχω κάνει λοιπόν και κάποιες συνεργασίες τις οποίες θα μπορούσα να είχα αποφύγει. Αλίμονο όμως αν ξέραμε εξαρχής τι πάμε να κάνουμε.

Πάντα ακολουθούσατε την καρδιά σας;

Πάντα! Την ακολουθούσα και την ακολουθώ. Μη σας πω ότι, όσο περνά ο καιρός, τόσο χειροτερεύει το πράγμα (γελά).

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε